Vakantiehuis Kamperland: Chalet type de Bolder 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Kamperland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Kamperland, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtig chalet voor 6 personen op RCN Vakantiepark de Schotsman in Kamperland, Zeeland, Nederland

Vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8-personen op het RCN Vakantiepark de Schotsman in Kamperland, Zeeland, Nederland. Prachtig gelegen vakantie park direct aan het Veerse Meer met veel faciliteiten.

Dit RCN Vakantiepark de Schotsman Chalet type de Bolderman 6-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat. Drie 2-pers. slaapkamers met elk een wastafel, en badkamer met douche en toilet. In de hal een extra toilet. Gratis gebruik van WiFi. Huisdieren zijn toegestaan maar niet in alle chalets.

Over vakantiepark de Schotsman in Kamperland

Als u een verblijf heeft geboekt in dit RCN Vakantiepark de Schotsman Chalet type de Bolderman 6-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Op het park zijn verschillende speeltoestellen voor de kinderen en er is een sportveld en beachvolleybalveld. Het recreatieteam organiseert leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties en tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van de trampolines, tennisbanen en fitnessruimte. Ook het buitenzwembad, met gave glijbaan, is vrij toegankelijk, het binnen zwembad is tijdens de zomermaanden juli en augustus niet geopend voor vrij zwemmen. Bij het, naast het park gelegen, watersportcentrum zijn er verschillende watersportmogelijkheden zoals een zeilschool, bootverhuur, aquapark en kabelwaterskibaan. Er zijn meerdere horecagelegenheden op het park zoals een basserie met terras direct aan het water, snackbar en croissanterie.

Activiteiten in de omgeving van dit vakantiepark in Zeeland

De naaste omgeving van dit RCN Vakantiepark de Schotsman Chalet type de Bolderman 6-personen leent zich uitstekend voor een heerlijke strand-/relaxvakantie. Ook watersport mogelijkheden zijn voldoende aanwezig vanwege de ligging direct aan het Veerse Meer. U kunt prachtige  (strand)wandelingen en fietstochten maken, fietsen zijn op het park te huur. Langs de kust in Zeeland vindt u gezellige dorpjes zoals Veere, Zierikzee en Domburg. U kunt de zeehondenopvang in Stellendam bezoeken maar ook een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans is beslist de moeite waard!

In dit vakantiepark direct aan het Veerse Meer kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Kamperland in de provincie Zeeland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht