Vakantiehuis Kamperland: Bungalow type de Bevelander 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Kamperland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Kamperland, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Moderne vakantiebungalow voor 8 personen op RCN Vakantiepark de Schotsman in Kamperland, Zeeland, Nederland

Vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8-personen op het RCN Vakantiepark de Schotsman in Kamperland, Zeeland, Nederland. Prachtig gelegen vakantie park direct aan het Veerse Meer en veel faciliteiten.

Deze ruime RCN Vakantiepark de Schotsman Bungalow type de Bevelander 8-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afwasmachine, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat en broodrooster. Vier slaapkamers, twee badkamers met elk een toilet. Het bedlinnen is inclusief. Gratis gebruik van WiFi. Huisdieren zijn toegestaan, niet in alle bungalows. Ruim terras met tuinmeubilair.

Faciliteiten op RCN Vakantiepark de Schotsman

Met de hele familie genieten samen genieten van een top vakantie in deze prachtige RCN Vakantiepark de Schotsman Bungalow type de Bevelander 8-personen. Een perfecte ligging op wandelafstand van het  Veerse Meer en aan de andere kant het natuurgebied De Schotsman. Het recreatieteam verzorgt leuke activiteiten voor de kinderen en er is een sportveld en beachvolleybalveld. Het buitenzwembad met glijbaan is vrij toegankelijk maar het binnenbad is tijdens de zomer maanden juli en augustus niet toegankelijk voor vrij zwemmen. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van de trampolines, tennisbaan en fitnessruimte. Bij het watersportcentrum de Schotman naast het park kunt u zeil- en surflessen nemen. Er is ook een kabelwaterskibaan. Er zijn diverse horecamogelijkheden zoals een brasserie, snackbar en croissanterie.

Wat is er in de omgeving van Kamperland te doen

Voor een een heerlijke strand-/relaxvakantie bent u hier aan het juiste adres. Genieten direct aan het Veerse Meer of aan het Noordzeestrand vlakbij. Ook watersport mogelijkheden zijn voldoende aanwezig zoals surfen en zeilen of een bootje huren. Vissen is ook een optie. Maak een fantastische fietstocht door het natuurgebied, fietsen zijn op het park te huur, of bezoek de gezellige dorpjes zoals Veere, Zierikzee en Domburg. Bezoek het Deltapark Neeltje Jans, maar ook de zeehondenopvang in Stellendam is beslist de moeite waard!

In deze RCN Vakantiepark de Schotsman Bungalow type de Bevelander 8-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Kamperland in de provincie Zeeland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht