Vakantiehuis Kamperland: Bungalow type 6B 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Kamperland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Kamperland, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande bungalow voor 6 personen op Roompot Water Village in Kamperland, Zeeland, Nederland.

Aan de Oosterschelde gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Roompot Water Village in Kamperland, Zeeland Nederland. Autoluw vakantiepark. Gasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Roompot Beach Resort met zwemparadijs.

In deze vrijstaande Roompot Water Village Bungalow type 6B 6-personen heeft de woonkamer een smart-tv en vloerverwarming. In de open keuken is een combimagnetron, vaatwasmachine, koffieapparaat voor Nespresso cups, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. In de hal een apart toilet. Ook op de begane grond twee 2-persoons slaapkamers, twee badkamers met wastafel en inloopdouche. Berging met wasmachine en wasdroger. Op de eerste etage een twee persoons slaapkamer. Deze watervilla is voorzien van zonnepanelen en een warmte pomp. Terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle bungalows.

Roompot Water Village in Kamperland

Heeft u een verblijf geboekt in deze Roompot Water Village Bungalow type 6B 6-personen heeft u een uitstekende keus gemaakt. Geniet van de rust en de ruimte, of beoefen één van de verschillende watersportmogelijkheden op het vlakbij gelegen Veerse Meer zoals surfen, zwemmen of kanoën. U kunt daar een bootje huren om vanaf het water de prachtige omgeving te verkennen. Ook een hengel uitgooien is een optie. Als gast van dit vakantiepark Roompot Water Village mag u gratis gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Roompot Beach Resort. Op dit park een subtropisch zwembad, sauna en beautysalon, kinderanimatie, zandstrand en verschillende horeca gelegenheden.

Activiteiten in de omgeving van dit vakantiepark in Zeeland

In de omgeving van deze Roompot Water Village Bungalow type 6B 6-personen is er altijd wat te beleven. Het vlakbij gelegen historische stadje Veere is de moeite waard maar bezoek ook de gezellige plaatsen Middelburg met het Zeeuws Museum en Vlissingen. Voor de kinderen is een dagje Deltapark Neeltje Jans een goede tip. Bekijk hier de zeehondenvoorstellingen en de Walvis Expo. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie fiets- of wanteltochten, rond de Oosterschelde is een streekpad van maar liefst 200 kilometer! Onderweg kunt u mosselen of oesters rapen of zeehonden en bruinvissen spotten.

Kortom er is van alles te beleven in het prachtige Zeeland, en zult u genieten van een top vakantie in Kamperland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht