Vakantiehuis Kamperland: Bungalow type 4B 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Kamperland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Kamperland, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige vakantiebungalow voor 4 personen op Roompot Water Village in Kamperland, Zeeland, Nederland.

Aan de Oosterschelde gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Roompot Water Village in Kamperland, Zeeland Nederland. Autoluw vakantiepark. Gasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Roompot Beach Resort met zwemparadijs.

Deze gelijkvloers Roompot Water Village Bungalow type 4B 4-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met smart-tv en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron koffieapparaat voor Nespresso cups, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. In de hal een apart toilet. Berging met wasmachine en wasdroger. Twee 2-persoons slaapkamers met beide een badkamer met wastafel en regendouche. Op het overdekte terras is tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle bungalows.

Over Roompot Water Village in Kamperland

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Water Village Bungalow type 4B 4-personen zult u genieten van de rust en ruimte op dit prachtige autovrije vakantiepark. De ligging is perfect vlakbij de Oosterschelde en het Noordzee strand. Op het vlakbij gelegen Veerse Meer waar u meerdere watersporten kunt beoefenen zoals zwemmen, surfen, waterskiën en wakeboarden of huur zelf een boot en geniet van de omgeving. Als gast van dit park mag u gebruikmaken van alle faciliteiten van het naastgelegen Roompot Beach Resort, dit park heeft een subtropisch zwemparadijs, wellness, zandstrand, kinderanimatie en diverse horecagelegenheden.

Wat is er in de omgeving te doen?

De omgeving van dit Roompot Water Village Bungalow type 4B 4-personen leent zich uitstekend voor leuke uitstapjes. Bezoek het voormalige handelsstadje Veere en maak een stadswandeling over de oude stadswallen. De prachtige omgeving leent zich ook voor fiets- en wandeltochten, rond de Oosterschelde is een streekpad van 200 km! Natuurlijk gaat u ook het Deltapark Neeltje Jans bezoeken en aan de Oosterschelde kunt u ook zeehonden en bruinvissen spotten. In Zeeland is altijd voldoende te doen, wat dacht u van een uitje naar Middelburg met het Zeeuwse Museum of Vlissingen, zeer de moeite waard!

In dit Roompot vakantiepark Water Village kunt u genieten van een heerlijke relaxte vakantie in Kamperland in de provincie Zeeland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht