Vakantiehuis Kamperland: Appartement type de Caisson 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Kamperland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Kamperland, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantie appartement voor 4 personen op RCN Vakantiepark de Schotsman in Kamperland, Zeeland, Nederland

Vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8-personen op het RCN Vakantiepark de Schotsman in Kamperland, Zeeland, Nederland. Prachtig gelegen vakantie park direct aan het Veerse Meer en veel faciliteiten.

Dit geschakelde RCN Vakantiepark de Schotsman Appartement type de Caisson 4-personen heeft een prachtig uitzicht op het Veerse Meer. Er is een modern ingerichte woonkamer met open keuken, De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Twee slaapkamers met elk een wastafel en badkamer met douche. Apart toilet. Gratis gebruik van WiFi.
Huisdieren zijn toegestaan maar niet in alle appartementen. De appartementen op de begane grond hebben terras aan het water en op de 1ste verdieping een klein balkon.

RCN Vakantiepark de Schotsman in Kamperland

Als gast van dit RCN Vakantiepark de Schotsman Appartement type de Caisson 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Voor de kinderen is er een recreatieteam die leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties organiseert en er zijn verschillende speeltoestellen, een sportveld en beachvolleybalveld. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van de trampolines, tennisbanen en fitnessruimte. Ook het buitenzwembad met grote glijbaan is vrij toegankelijk maar het binnen zwembad is tijdens de zomermaanden juli en augustus niet geopend voor vrij zwemmen. Voor de watersportliefhebber zijn er bij het, naast het park gelegen, watersportcentrum verschillende watersportmogelijkheden zoals een zeilschool, bootverhuur, aquapark en kabelwaterskibaan. Lekker lunchen, dineren of gezellig borrelen kan bij de basserie met terras direct aan het water, op het park is ook een snackbar en croissanterie.

In de omgeving van dit park aan de kust in Zeeland

Is er voldoende te beleven in de naaste omgeving van dit vakantiepark. Voor de watersportliefhebbers een waar paradijs, zeilen, surfen, bootje huren alles is mogelijk. De omgeving leent zich uitstekend voor een heerlijke strand-/relaxvakantie of aan het Veerse Meer of aan het vlakbij gelegen Noordzee strand.  Op het park zijn fietsen te huur voor het maken van prachtige fietstochten. Langs de kust in Zeeland vindt u gezellige dorpjes zoals Veere, Zierikzee en Domburg. U kunt de zeehondenopvang in Stellendam bezoeken maar ook een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans is beslist de moeite waard!

In dit RCN Vakantiepark de Schotsman Appartement type de Caisson 4-personen dichtbij het Noordzeestrand kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Kamperland in de provincie Zeeland. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht