Vakantiehuis Julianadorp: Villa type Comfort 6D2 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Julianadorp aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Beach Resort Ooghduyne Julianadorp aan Zee Noord-Holland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Prijzen en beschikbaarheid

Vlakbij het Noordzeestrand gelegen vakantiewoningen voor 2 - 16 personen te huur op Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee, Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark met overdekt zwembad en veel faciliteiten.

Deze vrijstaande Landal Beach Resort Ooghduyne Julianadorp aan Zee Noord-Holland Nederland Comfort Villa Beatrix 6D2 6 personen heeft als indeling; woonkamer met zit- en eethoek, TV, radio en CD speler. De open keuken heeft een standaard keukeninventaris, afwasmachine, combimagnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met twee 1-persoons boxspring bedden. Badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. Toilet. Wasmachine en wasdroger. Op het terras heeft u de beschikking over terrasmeubilair en een parasol.
Deze bungalow is standaard voorzien van een kinderbed en –stoel en traphekje en u beschikt over gratis Wifi.

In deze ruime Landal Beach Resort Ooghduyne Julianadorp aan Zee Noord-Holland Nederland Comfort Villa Beatrix 6D2 6 personen in de Kop van Noord-Holland kunt u genieten van het afwisselende polderlandschap, u vindt er volop rust en ruimte, terwijl er vele recreatieve voorzieningen in de directe omgeving zijn. U kunt hier heerlijk uitwaaien langs strand en zee.

Het Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee biedt een scala aan faciliteiten waaronder een nieuw overdekt zwembad met lange glijbaan, stroomversnelling en whirlpool, bowling- midgetgolf en een tennisbaan. Ook kunt u fietsen huren op het park. Er zijn vismogelijkheden, speel en sportvelden of u kunt een balletje slaan op de 9-holes golfbaan. Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen, er is een indoorspeelplaats, airtrampoline en natuurlijk het Fun & Entertainment-programma. Wilt u culinair genieten? Dat kan in de basserie Sandz of restaurant Juliana’s. Er is op het park een broodjesservice en een online parkshop. Voor een snelle snack kunt u terecht bij de afhaal en snackshop.

Kortom, voor u als gast in de Landal Beach Resort Ooghduyne Julianadorp aan Zee Noord-Holland Nederland Comfort Villa Beatrix 6D2 6-personen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en te genieten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht