Vakantiehuis Julianadorp aan Zee: Beach House type Comfort 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Julianadorp aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Strandhuisjes Julianadorp Julianadorp aan Zee Noord-Holland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtig Beach House voor 4 personen op Strandhuisjes Julianadorp in Julianadorp aan Zee, Noord-Holland, Nederland.

Direct op het Noordzeestrand prachtige strandhuisjes te huur voor 2 tot 6-personen op Strandhuisjes Julianadorp in Julianadorp aan Zee. Luxe Beach Houses met zeezicht!

Dit prachtige Strandhuisjes Julianadorp Beach House type Comfort 4-personen is knus ingericht met natuurlijk uitzicht direct op het strand en op zee. In de woonkamer een bank en eettafel met stoelen, de open keuken is voorzien van een afwasmachine, waterkoker, koffiecup apparaat en een magnetron. Twee persoons slaapkamer. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op de slaapzolder zijn er twee 1-persoonsbedden. Terras met ruinmeubilair en 2 zonneligbedden. Afhankelijk van je huisnummer wandel je in 10 à 15 minuten naar je Beach House, er is bagageservice aanwezig. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Over Roompot Strandhuisjes Julianadorp

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Strandhuisjes Julianadorp Beach House type Comfort 4-personen zult u genieten van de locatie op het strand. Voor de ovenverse broodjes kunt u terecht bij de broodjesservice, er is een centrale parkeergelegenheid. Om de omgeving te verkennen kunt u fietsen huren op het park. Als gast van deze Beach House kun je gratis gebruikmaken van het subtropische zwembad Ooghduyne in Julianadorp.

Wat is er in de omgeving van Julianadorp te beleven?

De omgeving van deze Strandhuisjes Julianadorp Beach House type Comfort 4-personen is prachtig. Elke ochtend even genieten op het strand van de opkomende zon en s' middags even zonnen en zwemmen en s' avonds naar het centrum voor uw diner. In Julianadorp zijn diverse winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten en een manege.
Er zijn kilometers lange fietspaden langs de badplaatsen Callantsoog, St. Maartenszee en Petten. Ook Den Helder mag niet ontbreken, hier kunt u winkelen, heerlijk lunchen op een terras of een bezoek brengen aan één van de musea of de jaarlijkse vlootdagen.

Bij de Strandhuisjes Julianadorp kunt u genieten van een heerlijke relaxte vakantie direct op het strand aan zee en uitgerust terugkomen van uw welverdiende vakantie! Wij heten u van harte welkom. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht