Vakantiehuis Julianadorp aan Zee: Beach House type Comfort 4-6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Julianadorp aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Strandhuisjes Julianadorp Julianadorp aan Zee Noord-Holland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe Beach House voor 6 personen te huur op Strandhuisjes Julianadorp in Julianadorp aan Zee, Noord-Holland, Nederland.

Direct op het Noordzeestrand prachtige strandhuisjes te huur voor 2 tot 6-personen op Strandhuisjes Julianadorp in Julianadorp aan Zee. Luxe Beach House met zeezicht!

Deze luxe Strandhuisjes Julianadorp Beach House type Comfort 4-6-personen ligt direct op het strand. Op een centrale parkeergelegenheid kunt u uw auto parkeren. In de woonkamer een TV, een twee pers. bank en eettafel met zes stoelen. In de keuken een afwasmachine, magnetron, koffiecupapparaat en waterkoker. Twee persoons slaapkamer met badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op de verdieping een slaapzolder voor 2 personen. Komt u met 6 personen dan is er een slaapbank in de woonkamer. Terras met tuinmeubilair. Deze Beach House heeft standaard een kinderbedje en traphekje boven. Ook is er een bolderwagen aanwezig. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Faciliteiten Strandhuisjes Julianadorp

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Strandhuisjes Julianadorp Beach House type Comfort 4-6-personen kunt u genieten van de prachtige ligging. Elke ochtend wakker worden op het strand, wat een ultieme vakantiebeleving, wie wil dit niet? Lekker even zonnen en zwemmen en s' avonds naar het centrum voor uw diner. Verse broodjes zijn verkrijgbaar bij de broodjesservice en bij de receptie zijn fietsen te huur om de omgeving te verkennen.

Wat is er verder rond Julianadorp te doen?

In de omgeving van deze Strandhuisjes Julianadorp Beach House type Comfort 4-6-personen kunt u kiezen uit leuke uitstapjes. Breng een bezoek aan de mooi stad Alkmaar met de historische kaasmarkt en gezellige winkelcentrum, of bezoek de Westfriese markt in Schagen. Ook Den Helder is gezellig, lekker even shoppen, heerlijk lunchen op een terras of een bezoek brengen aan één van de musea of de jaarlijkse vlootdagen. Er zijn prachtige fietspaden langs de badplaatsen Callantsoog, St. Maartenszee en Petten. Voor kinderen is het klimpark De Klimvallei is belevenis, heerlijk klimmen en klauteren. Ook Speelpark De Goudvis is een optie.

In de omgeving van Julianadorp aan Zee kunt u genieten van een heerlijke ontspannende vakantie in Noord-Holland. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht