Vakantiehuis Julianadorp aan Zee: Beach House type Beach House 4-6 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Julianadorp aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Strandhuisjes Julianadorp Julianadorp aan Zee Noord-Holland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Beach House voor 4-6 personen op Strandhuisjes Julianadorp in Julianadorp aan Zee, Noord-Holland, Nederland.

Direct op het Noordzeestrand prachtige strandhuisjes te huur voor 2 tot 6-personen op Strandhuisjes Julianadorp in Julianadorp aan Zee. Luxe Beach Houses met zeezicht!

Wat een vakantiebelevenis, een verblijf in deze Strandhuisjes Julianadorp Beach House type 4-6-personen. In de woonkamer beschikt u over een een tv, een twee pers. bank en eettafel met zes stoelen. In de keuken een magnetron, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Twee persoons slaapkamer, badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op de verdieping een slaapzolder voor 2 personen. Komt u met 6 personen dan is er een slaapbank in de woonkamer. Terras met tuinmeubilair. U kunt uw auto op de centrale parkeerplaats parkeren, er is een bagageservice.
Standaard aanwezig een kinderbedje en traphekje boven en bolderwagen. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Strandhuisjes Julianadorp in Noord-Holland

Deze Strandhuisjes Julianadorp Beach House type 4-6-personen staat direct op het strand, dus elke morgen kunt u genieten van de opkomende zon en s' avonds van de ondergaande zon op uw terras. U heeft een uitstekende keus gemaakt, geniet van de prachtige ligging! Mocht u de omgeving willen verkennen dan zijn er fietsen bij de receptie te huur. Er is een broodjesservice voor de ovenverse broodjes bij het ontbijt.

Activiteiten in de omgeving van Julianadorp

In de omgeving van deze Strandhuisjes Julianadorp Beach House type 4-6-personen is er altijd wat te beleven. Bezoek de gezellige plaatsen Alkmaar met de historische kaasmarkt of Enkhuizen met het Zuiderzeemuseum. Ook is natuurlijk het vlakbij gelegen Den Helder de moeite waard, lekker winkelen, musea bezoeken of misschien bent u er tijdens de vlootdagen. De kinderen doet u een plezier met een tripje naar het Klimpark De Klimvallei. Ook Speelpark De Goudvis zal zeker in de smaak vallen. Ook een dagje naar het eiland Texel is een optie.

Kortom er is van alles te beleven in het prachtige gebied in het puntje van Noord-Holland. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht