Vakantiehuis IJhorst: Chalet type Velthorst 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (IJhorst), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in IJhorst, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op EuroParcs Reestervallei in IJhorst, Overijssel, Nederland.

In de Kop van Overijssel op een kleinschalig vakantiepark vakantiewoningen voor 4 tot 21-personen te huur op EuroParcs Reestervallei in IJhorst, Overijssel. Vakantiepark met buitenzwembad en kinderboerderij.

Dit gezellige EuroParcs Reestervallei Chalet type Velthorst 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met in de open keuken een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koel-vriescombinatie. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Het gebruik van Wifi is gratis!

Op vakantiepark EuroParcs Reestervallei

Dit EuroParcs Reestervallei Chalet type Velthorst 4-personen ligt op een kleinschalig vakantiepark in een water- en bosrijke omgeving. Het park beschikt over een buitenzwembad en er is ook een apart peuterbad. Voor de kinderen is er een speeltuin en een dierenweide. Een balletje slaan kan op de midgetgolfbaan of op de outdoor tennisbaan op het park. In het restaurant kunt u lekker lunchen of dineren.

De omgeving van het park

In dit EuroParcs Reestervallei Chalet type Velthorst 4-personen kunt u genieten van de vele uitstapjes in de omgeving, het park ligt niet ver van het Nationaal park Weerribben-Wieden, hier kun je prachtige fietstochten maken, maar ook een fluisterboot of kano huren om dit bijzondere natuurgebied te verkennen is een optie. Fietsen zijn te huur bij de receptie. Voor de kleintjes is een bezoek aan het Kabouterland in Exloo een belevenis, maar u zult de kinderen ook een plezier doen met een dagje Attractiepark Slagharen! In de boswachterij Staphorst ligt de speelwatervijver De Zwarte Dennen met een strand, hier kun je lekker dobberen, zonnen of zwemmen. Vergeet ook niet de hunebedden in Havelte te bezoeken!

In de provincie Overijssel is het samen genieten van een perfecte vakantie in deze bos- en waterrijke omgeving. Wij heten U van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht