Vakantiehuis IJhorst: Chalet type Pavilion L' Etage 10-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (IJhorst), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in IJhorst, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim chalet voor 10 personen te huur op EuroParcs Reestervallei in IJhorst, Overijssel, Nederland.

In de Kop van Overijssel op een kleinschalig vakantiepark vakantiewoningen voor 4 tot 21-personen te huur op EuroParcs Reestervallei in IJhorst, Overijssel. Vakantiepark met buitenzwembad en kinderboerderij.

Dit ruime EuroParcs Reestervallei Chalet type Pavilion l' etage 10-personen is een uitstekende keuze om samen met uw familie vakantie te vieren! Dit chalet heeft een ruime woonkamer, keuken met grote eethoek en een afwasmachine, combimagnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Het gebruik van WiFi in dit chalet is gratis. Er zijn vijf slaapkamers waarvan één beneden met badkamer. Op de 1ste etage vier slaapkamers en twee badkamers met douche en wastafel. In de hal nog een apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan en bij deze bungalow zijn er twee parkeerplaatsen.

Park EuroParcs Reestervallei

Dit vakantiepark is gelegen vlakbij het Nationaal Park Weerribben-Wielen. Dit is een prachtig natuurgebied en leent zich uitstekend voor een boot- of kanotocht om zo diverse plant- en diersoorten te ontdekken. Het park beschikt verder over een buiten zwembad en ook voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Lekker samen spelen kan in de speeltuin. De kleintjes zullen ook genieten van het knuffelen met de dieren in de kinderboerderij.
Actief bezig zijn in deze vakantie kan op de tennisbaan of de midgetgolfbaan. Geen zin aan koken? Bij het restaurant met terras kunt u lekker dineren of een overheerlijke snack halen.

IJhorst en omgeving

Hoe fijn zijn de herinneringen om met de hele familie hier uw vakantie te vieren in dit prachtige EuroParcs Reestervallei Chalet type Pavilion l' etage 10-personen. Het park ligt in de mooie omgeving in het Reestdal, hier kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Fietsen kunt u bij de receptie huren. Vlakbij ligt de speelvijver De Zwarte Dennen, een natuurbad met strand en ondiep water dus perfect voor kinderen. Het Attractiepark Slagharen is een bezoek waard, uw kinderen zullen een prachtige dag beleven, maar ook een dagje naar Kabouterland in Exloo is de moeite waard. Natuurlijk mag een bezoek aan de hunebedden in Havelte niet ontbreken.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie EuroParcs Reestervallei Chalet type Pavilion l' etage 10-personen in de provincie Overijssel. We verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht