Vakantiehuis IJhorst: Chalet type Hackfort 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (IJhorst), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in IJhorst, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs Reestervallei in IJhorst, Overijssel, Nederland.

In de Kop van Overijssel op een kleinschalig vakantiepark vakantiewoningen voor 4 tot 21-personen te huur op EuroParcs Reestervallei in IJhorst, Overijssel. Vakantiepark met buitenzwembad en kinderboerderij.

Dit prachtige EuroParcs Reestervallei Chalet type Hackfort 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen voor veel lichtinval. In de open keuken is een koelkast, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Er zijn drie slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche en wastafel. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Op EuroParcs Reestervallei zijn meerdere typen vakantiewoningen beschikbaar, kijk even op de site voor meer informatie en speciale aanbiedingen.

Over vakantiepark EuroParcs Reestervallei

Op dit kleinschalige vakantiepark kunt u genieten van de rust en ruimte in deze prachtige omgeving. Op het park zijn fietsen te huur voor een mooie fietstocht. U kunt even lekker zwemmen of zonnen bij het buitenzwembad en voor de kleintjes is er ook een peuterbad. Verder is er voor de kinderen een een kinderboerderij en een speeltuin. U kunt op het park midgetgolfen en een balletje slaan op de outdoor tennisbaan. In restaurant met terras kunt u genieten van een lekkere maaltijd of een heerlijke snack.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit EuroParcs Reestervallei Chalet type Hackfort 6-personen kunt u vele uitstapjes in deze bos en waterrijke omgeving maken. Geniet van de prachtige natuur in het Nationaal Park Weerribben-Wieden, dit kan fietsend maar u kunt er ook een kano of fluisterboot huren. Attractiepark Slagharen is voor de kinderen een aanrader en voor de kleintjes is het Kabouterland in Exloo een tip. Een bezoek aan de hunebedden in het nabijgelegen Havelte mag natuurlijk niet ontbreken.  
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In dit gezellige EuroParcs Reestervallei Chalet type Hackfort 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Overijssel. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht