Vakantiehuis Hulshorst: Chalet type G 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Hulshorst), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Hulshorst, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs Bad Hoophuizen in Hulshorst, Gelderland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Veluwemeer luxe vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op EuroParcs Bad Hoophuizen in Hulshorst, Gelderland, Nederland. Familiepark met veel watersportmogelijkheden en overdekt zwembad.

Dit prachtige EuroParcs Bad Hoophuizen Chalet type G 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met in de open keuken een afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en koel-vriescombinatie. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Als extra service zijn bij aankomst de bedden voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar en is het gebruik van Wifi gratis!

Op vakantiepark Bad Hoophuizen

Dit EuroParcs Bad Hoophuizen Chalet type G 6-personen ligt aan het Veluwemeer dus een prima locatie voor watersportliefhebbers! Lekker naar het strand en bij het watersportcentrum is van alles te doen zoals surfen, catamaran zeilen, suppen en kanoën. Op het park is een verwarmd binnenzwembad met wellnesscentrum, hier is het genieten in de Finse sauna, of stoombad en solarium. In de schoolzomervakantie zorgt het animatieteam voor leuke spelactiviteiten. Voor kinderen is er een indoor speelparadijs, buitenspeeltuin, zwemvijver met strand, sportveld om te voetballen, basket- en handballen. Voor uw dagelijks boodschappen is er een supermarkt met ook een broodjesservice. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar. Bij de receptie kun je fietsen huren. Met een prachtig uitzicht met terras direct aan het water kunt u in restaurant Babbel Beach genieten van een heerlijk diner.

De omgeving van het park

In dit EuroParcs Bad Hoophuizen Chalet type G 6-personen kunt u genieten van de vele uitstapjes in de omgeving. Natuurlijk in het prachtige Nationale park De Hoge Veluwe, een waar paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes. Maar bezoek ook de gezellige plaatsjes in de omgeving zoals Elburg en Harderwijk, en breng hier een bezoek aan het Dolfinarium.  
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden in de omgeving, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

Samen genieten van een top vakantie aan het Veluwemeer in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht