Vakantiehuis Hulshorst: Chalet type C 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Hulshorst), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Hulshorst, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 4 personen te huur op EuroParcs Bad Hoophuizen in Hulshorst, Gelderland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Veluwemeer luxe vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op EuroParcs Bad Hoophuizen in Hulshorst, Gelderland, Nederland. Familiepark met veel watersportmogelijkheden en overdekt zwembad.

Dit prachtige EuroParcs Bad Hoophuizen Hulshorst Chalet type C 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen voor veel lichtinval. In de open keuken is een koelkast, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar! Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Vakantiepark Bad Hoophuizen

Als watersportliefhebber is dit vakantiepark direct aan het Veluwemeer een uitstekende locatie! Bij het watersportcentrum is van alles te doen zoals surfen, catamaran zeilen, suppen, en kanoën. Het park beschikt over een verwarmd binnenzwembad en wellnesscentrum met Finse sauna, stoombad en solarium. Voor kinderen is er voldoende te beleven zoals een indoor speelparadijs, buitenspeeltuin, zwemvijver met strand, sportveld om te voetballen, basket- en handballen. In de zomervakantie zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten. Op het park is fiets-, skelter en kano verhuur aanwezig. In restaurant Babbel Beach met terras direct aan het water kunt u genieten van een heerlijk diner. Voor uw dagelijks boodschappen is er een supermarkt met ook een broodjesservice. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit EuroParcs Bad Hoophuizen Hulshorst Chalet type C 4-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor de vele uitstapjes in de omgeving. Geniet van de prachtige natuur in het Nationale park De Hoge Veluwe, het is een paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes. Maar bezoek ook het gezellige plaatsje Harderwijk met natuurlijk het grote attractiepark het Dolfinarium. 
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In dit gezellige EuroParcs Bad Hoophuizen Hulshorst Chalet type C 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht