Vakantiehuis Holten: Bungalow type G voor 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Holten), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Holten, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Midden in de natuur gelegen Bungalow type G voor 8-personen op Vakantiepark De Lindenberg.

Vlakbij de Holterberg midden in een natuurgebied bungalows voor 4 - 8 personen te huur op vakantiepark De Lindenberg. Met faciliteiten voor jong en oud zoals een indoor speelplaats en verwarmd zwembad.

Deze schitterend gelegen vakantiepark De Lindenberg Bungalow type G voor 8-personen is van alle gemakken voorzien en heeft een open haard in de gezellige woonkamer. In de open keuken treft u een waterkoker, koffiezetapparaat, afwasmachine, magnetron en koelkast aan. Het eetgedeelte bevindt zich in een grote serre waar vanuit u direct zicht hebt op de prachtige natuurrijke omgeving. Er zijn 4 ruime slaapkamers voorzien van wastafel. De bungalow is geheel gelijkvloers en heeft 2 aparte toiletten, een wasmachine en wasdroger. In de tuin is een overdekt terras met tuinmeubilair. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van WIFI in de bungalow. Er is een berging waarin u uw fietsen kunt stallen met ook een elektrisch oplaadpunt.

Vakantiepark De Lindenberg

In het park zijn vele faciliteiten voor oud en jong. Voor de kinderen is er een grote speeltuin met een airtrampoline en een leuke waterspeelplaats. Mocht het regenen dan kunnen ze zich prima vermaken in de indoorspeeltuin. Op het park is een verwarmd buitenzwembad en op een kwartiertje rijden een subtropisch zwemparadijs. Gezellig met de familie een balletje slaan op de 18 holes midgetgolfbaan of een potje tennis behoort ook tot de mogelijkheden. Reserveert u alvast een lekker diner in Brasserie de Borkeld op het park, of haal met z'n allen een lekker ijsje. In de zomervakantie zullen uw kinderen zich niet snel vervelen in de Vakantiepark De Lindenberg Bungalow type G voor 8-personen en is dan een speciaal animatieteam aanwezig die leuke activiteiten organiseert!

Activiteiten in de omgeving van het park

Deze  knusse Vakantiepark De Lindenberg Bungalow type G voor 8-personen heeft een centrale ligging middenin een prachtig natuurgebied. U kunt alle kanten op voor prachtige wandel- fietstochten. Het centrum van Holten is vlakbij, en bezoekt u ook de historische Hanzestad Deventer. Voor de kinderen is een bezoek aan het Natuurdiorama Holterberg erg leuk en ook het familiepretpark Hellendoorn is vlakbij, hier zult u de kinderen zeker een plezier mee doen!

Wij nodigen u van harte uit voor een super vakantie in deze prachtige bungalow op vakantiepark De Lindenberg in Holten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht