Vakantiehuis Holten: Bungalow type E voor 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Holten), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Holten, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige 6-pers. bungalow type E voor 6-personen op Vakantiepark De Lindenberg in Holten

Vlakbij de Holterberg midden in een natuurgebied bungalows voor 4 - 8 personen te huur op vakantiepark De Lindenberg. Met faciliteiten voor jong en oud zoals een indoor speelplaats en verwarmd zwembad.

Deze gezellige Vakantiepark De Lindenberg Bungalow type E voor 6-personen is vrijstaand en heeft een eigen tuin. De knusse bungalow is voorzien van een woonkamer met eethoek en open haard. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, magnetron, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers en badkamer. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van WIFI. Als u zelf uw fiets meeneemt kunt u deze stallen in de eigen fietsenberging met een speciaal oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Op het park

In dit vakantiepark in een prachtige omgeving die veel privacy biedt zijn er voldoende mogelijk heden om heerlijk te ontspannen. Lekker een baantje zwemmen in het verwarmde zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of de 18- hols midgetgolfbaan. Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven, lekker spelen in de grote speeltuin met airtrampoline, de waterspeelplaats of knuffelen met de dieren in de kinderboerderij vlakbij. Bij slecht weer is het prima vertoeven in de grote indoorspeeltuin, en in de schoolvakantie is er een animatieteam aanwezig. Voor elk wat wils dus. Ook kunt u gebruik maken van de 18-holes midgetgolfbaan.
In de Vakantiepark De Lindenberg Bungalow type E voor 6-personen hoeft u niet zelf te koken u kunt in de eigen park brasserie een heerlijke maaltijd reserveren, maak dan ook een kijkje in het unieke emaillemuseum op het park!

Uitstapjes in de omgeving

Net als op het park is er voldoende te beleven in de omgeving. Het centrum van Holten is vlakbij en ook de prachtige Hanzestad Deventer aan de IJssel is de moeite waard! Er zijn fiets- en wandelroutes uitgezet en het Natuurdiorama in Holten is erg leuk voor de kinderen.
Deze Vakantiepark De Lindenberg Bungalow type E voor 6-personen in Holten is een prima uitvalbasis om lekker te ontspannen en bij te komen van de dagelijkse sleur.

We willen u graag verwelkomen als gast van dit gezellige vakantiepark De Lindenberg in Holten in de provincie Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht