Vakantiehuis Holten: Bungalow type B voor 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Holten), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Holten, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Rustig gelegen bungalow type B 4-personen op Vakantiepark De Lindenberg in Holten Overijssel

Vlakbij de Holterberg midden in een natuurgebied bungalows voor 4 - 8 personen te huur op vakantiepark De Lindenberg. Met faciliteiten voor jong en oud zoals een indoor speelplaats en verwarmd zwembad.

Het park

In dit rustig gelegen vakantiepark kunt u genieten van de rust en de natuur. Het park heeft een verwarmd zwembad, tennisbaan, een airtrampoline, tafeltennis, grote speeltuin, en een indoorspeeltuin voor als het weer eventjes niet mee zit. Voor elk wat wils dus. Ook kunt u gebruik maken van de 18 holes midgetgolfbaan. In brasserie De Borkeld kunt u lekker eten, of de kinderen trakteren op een ijsje. Uw kinderen zullen zich niet vervelen in de Vakantiepark De Lindenberg Bungalow type B voor 4-personen want in de zomervakantie is er voor hen speciaal een animatieteam aanwezig.

Uw bungalow

De knusse Vakantiepark De Lindenberg Bungalow type B voor 4-personen heeft een gezellige woonkamer met TV en gashaard. In de open keuken is een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Een ruime tuin heeft een deels overdekt terras met tuinmeubilair.  U kunt gebruik maken van WIFI in deze bungalow. (tegen vergoeding) 

Mogelijkheden in de omgeving

In de omgeving van dit vakantiepark is er voldoende te beleven, u kunt er fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen, ook het Natuurdiorama in Holten is schitterend om te bewonderen, en voor de kleintjes is er vlakbij het park een kinderboerderij! 

Deze eenvoudige bungalow biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten van rust en natuur. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Vakantiepark De Lindenberg Bungalow type B voor 4-personen in Holten in de provincie Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht