Vakantiehuis Hollandscheveld: Bungalow type Schoonhoven Wellness 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Hollandscheveld), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Hollandscheveld, Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande wellness vakantiebungalow voor 6 personen op Summio Villaparc Schoonhovenseland in Hollandscheveld, Drenthe, Nederland.

Midden in de Drentse natuur prachtige vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Summio Villaparc Schoonhovenseland in Hollandscheveld, Drenthe, Nederland.
Vlakbij een recreatieplas met zandstrand, ook wellness bungalows met bubbelbad in de tuin te huur.

Deze luxe vrijstaande Summio Villaparc Schoonhovenseland Bungalow type Schoonhoven Wellness 6-personen heeft een moderne inrichting met woonkamer met flatscreen TV. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffiecupapparaat en een waterkoker. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer met ensuite een badkamer met douche en ligbad. Apart toilet. Op de verdieping twee 2-persoons slaapkamers en badkamer met douche en toilet. In de tuin een bubbelbad, terras met tuinmeubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Helaas zijn huisdieren is deze bungalow niet toegestaan.

Faciliteiten op het vakantiepark in Drenthe

Wat zullen de herinneringen prachtig zijn na een verblijf in deze Summio Villaparc Schoonhovenseland bungalow type Schoonhoven Wellness 6-personen. U kunt u volop genieten van de prachtige natuur van het Drentse land. De kinderen kunnen lekker ravotten in de speeltuin en op de speeltoestellen. Er is een service point op het park, een wasserette en het gebruik van Wifi is gratis.

De omgeving van Summio Villaparc Schoonhovenseland in Hollandscheveld

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van de rust al het natuurschoon in de omgeving. Maak prachtige wandelingen en fietstochten. Een dagje Plopsaland in Coevorden of attractiepark Slagharen zullen bij de kinderen zeker in de smaak vallen! Het historische Drents Museum vindt u in Assen en ook een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen is zeker de moeite waard. In Hoogeveen of Meppel kunt u even shoppen, terrasje pakken lunchen of dineren.

Laat de drukte achter u en geniet van de rust en schoonheid als gast van deze Summio Villaparc Schoonhovenseland bungalow type Schoonhoven Wellness 6-personen. Kom naar de prachtige provincie Drenthe, wij nodigen u van harte uit! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht