Vakantiehuis Hollandscheveld: Bungalow type Schoonhoven 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Hollandscheveld), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Hollandscheveld, Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiebungalow voor 6 personen op Summio Villaparc Schoonhovenseland in Hollandscheveld, Drenthe, Nederland.

Midden in de Drentse natuur prachtige vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Summio Villaparc Schoonhovenseland in Hollandscheveld, Drenthe, Nederland. Vlakbij een recreatieplas met zandstrand, ook wellness bungalows met bubbelbad in de tuin te huur.

Deze ruime vrijstaande Summio Villaparc Schoonhovenseland Bungalow type Schoonhoven 6-personen is prachtig gelegen met ruime tuin. In de woonkamer een gezellige zithoek met TV en open keuken met eethoek, afwasmachine, combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer met badkamer ensuite met douche en ligbad. Apart toilet. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Op de 1ste verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. Bij deze bungalow is een eigen parkeerplaats. Het gebruik van Wifi is gratis.

Summio Villaparc Schoonhovenseland in Drenthe

Als gast in deze Summio Villaparc Schoonhovenseland Bungalow type Schoonhoven 6-personen zult u genieten van de rust en de ruimte in het Drentse land. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het nabijgelegen Hollandscheveld. Voor de kinderen is er een speeltuin en speltoestellen. Het gebruik van Wifi is gratis.

De omgeving Summio Villaparc Schoonhovenseland in Hollandscheveld

Op dit mooie bungalowpark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten, verken het prachtige Drentse land op de mooie fietsroutes. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje Plopsa Land in Coevorden of attractiepark Slagharen. Ook Wildlands Adventure Zoo in Emmen is beslist te moeite waard! Even winkelen, een terrasje pakken, lekker lunchen of dineren kan in Hoogeveen en Meppel. Breng ook een bezoek aan Assen met het historische Drents Museum.

Deze gezellige Summio Villaparc Schoonhovenseland Bungalow type Schoonhoven 6-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie in de provincie Drenthe. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht