Vakantiehuis Hoeven: Chalet type Woodpecker 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Hoeven), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Bosbad Hoeven Hoeven Noord-Brabant Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet voor 4-personen te huur op Molecaten Park Bosbad Hoeven in Hoeven, Noord-Brabant, Nederland.

Prachtig vakantiepark met 4 tot 6 persoons vakantiewoningen te huur op Molecaten Park Bosbad Hoeven in Hoeven, Noord-Brabant, Nederland. Familiepark met veel faciliteiten zoals een waterpark, binnenzwembad en visvijver.

Dit Molecaten Park Bosbad Hoeven Chalet type Woodpecker 4-personen heeft de volgende indeling: woon-/eetkamer met LCD TV, keuken met Senseo, waterkoker en magnetron. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een twee persoonsbed en één slaapkamer met twee
1-pers. bedden. Het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Badkamer met wastafel, douche. Buiten op de veranda is er tuinmeubilair en een parasol aanwezig. Het type Woodpecker-Plus is ook te reserveren met een veranda, kijkt u hiervoor even op de website. Huisdieren zijn in dit chalet niet toegestaan. Tijdens uw verblijf kunt u tegen betaling gebruik maken van WiFi.

Het vakantiepark

Op dit vakantiepark kunt u als gast van het Molecaten Park Bosbad Hoeven Chalet type Woodpecker 4-personen elke dag kosteloos genieten van het prachtige Waterspeelpark Splesj. Dit verwarmde waterspeelpark heeft veel faciliteiten zoals o.a. 7 waterglijbanen, wildwaterrivier met speeltuin en ligweide. Het binnenzwembad heeft een apart kinderbad. Verder op het park is er een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin met airtrampoline, een tafeltennistafel, jeu de boulesbaan, minigolf en een sportveld. Een balletje slaan op de all-weatherbanen is ook een optie. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam op het park voor leuke activiteiten zoals knutselen met de schildpadjes Molly en Caatje, maar je kunt ook meedoen aan een te gekke schuimparty met gave muziek en veel schuim. Bij het eetcafé De Archipel met terras boven het water, en kinderspeelhoek kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Er is een klein winkeltje/bakkerij, cafetaria en snackbar op het park.

De omgeving van het park

In de omgeving van dit familiepark is er voldoende te beleven. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Fietsen zijn te huur bij de receptie. Het Nationaal Park De Biesbosch is zeker de moeite waard! Breng met de kinderen een bezoek aan het doe-museum Suske en Wiske, of het Klimbos Brabantse Wal. Bezoek het Vincent van GoghHuis in Zundert of de slotjes van Oosterhout. Maar ook de Efteling is vlakbij. Kortom teveel uitstapjes om op te noemen. Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden voor u klaar!

In dit gezellige familiepark Molecaten Park Bosbad Hoeven Chalet type Woodpecker 4-personen zult u samen genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige Bourgondische provincie Brabant. U bent van harte welkom!

Ga terug naar overzicht