Vakantiehuis Hoeven: Chalet type Klaproos 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Hoeven), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Bosbad Hoeven Hoeven Noord-Brabant Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 6-pers. Chalet te huur op Molecaten Park Bosbad Hoeven in Hoeven, Noord-Brabant, Nederland.

Prachtig vakantiepark met 4 tot 6 persoons vakantiewoningen te huur op Molecaten Park Bosbad Hoeven in Hoeven, Noord-Brabant, Nederland. Familiepark met veel faciliteiten zoals een waterpark, binnenzwembad en visvijver.

Dit ruime rookvrije Molecaten Park Bosbad Hoeven Chalet type Klaproos 6-personen heeft de volgende indeling: woon-/eetkamer met LCD TV, open keuken met Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combi-magnetron en afwasmachine. Apart toilet. Twee badkamers met douche en wastafel waarvan één met een extra toilet. Drie slaapkamers waarvan één met een twee persoonsbed, één met twee 1-persbedden en de derde slaapkamer met een hoogslaper. Bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Veranda met tuinmeubilair. Huisdieren zijn helaas in dit chalet niet toegestaan. U kunt tijdens uw verblijf, tegen betaling, gebruik maken van WiFi.

Het vakantiepark Bosbad Hoeven

Als gast van Molecaten Park Bosbad Hoeven Chalet type Klaproos 6-personen heeft u elke dag gratis entree in het spectaculaire Waterspeelpark Splesj. Dit verwarmde waterspeelpark heeft veel faciliteiten zoals meerdere waterglijbanen, een wildwaterrivier en grote ligweide. Het binnenzwembad heeft een apart kinderbad. Verder op het park is er een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin met airtrampoline, draaimolen en glijbanen, een tafeltennistafel, jeu de boulesbaan, minigolf en een sportveld en grote visvijver. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de all-weatherbanen tennisbanen. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam op het park voor gezellige knutselochtenden, maar je kunt ook meedoen aan een te gekke schuimparty met veel schuim en gave muziek. In het eetcafé De Archipel is het heerlijk vertoeven op het terras boven het water, terwijl de kinderen lekker spelen in de kinderspeelhoek. Er is een snackbar, cafetaria en een klein winkeltje/bakkerij op het park.

De omgeving van het park Bosbad Hoeven

In de omgeving van dit familiepark in het bourgondische Brabant is voldoende te beleven. Bij de receptie zijn fietsen te huur want er zijn prachtige fietsroutes. Brabant heeft het grootste wandelroutenetwerk van Nederland, o.a. de Zuidwaterlinie heeft prachtige routes. Bezoek het Vincent van GoghHuis in Zundert of de slotjes van Oosterhout. Ook het Nationaal Park De Biesbosch is de moeite waard om te ontdekken! Het doe-museum Suske en Wiske zal bij de kinderen zeker in de smaak vallen, of breng een bezoek aan het Klimbos Brabantse Wal, maar ook de Efteling is vlakbij. Kortom teveel uitstapjes om op te noemen. Bij de receptie liggen folders en fiets- en wandelroutes voor u klaar!

In de prachtige Bourgondische provincie Brabant zult u als gast in dit gezellige familiepark Molecaten Park Bosbad Hoeven Chalet type Klaproos 6-personen samen genieten van een heerlijke vakantie! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht