Vakantiehuis Hoek van Holland: Beach House voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Hoek van Holland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Hoek van Holland, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op Roompot Beach Villa's Hoek van Holland zijn prachtige strandhuizen te huur voor 4 - 6 personen. Direct op het strand met prachtig uitzicht op de Noordzee.

Dit Roompot Beach Villa's Hoek van Holland 4-6 persoons strandhuis 4-6-personen staat op het strand met een geweldig uitzicht direct op de Noordzee. U kunt elke dag heerlijk genieten van de gezonde zeelucht, en uw kinderen zullen zich prima vermaken op het strand. Met een paar minuten lopen vindt u de gezellige strandpaviljoens en ook Hoek van Holland is vlakbij, hier vindt u meerdere gezellige restaurantjes en diverse winkels. Wilt u liever een dagje naar de stad? De steden Den Haag, Rotterdam en Delft liggen vlakbij!

Het geschakelde Roompot Beach Villa's Hoek van Holland 4-6 persoons strandhuis 4-6-personen heeft twee verdiepingen, één slaapkamer en een 2- persoonsbedbank in de woonkamer. In de open keuken heeft u de beschikking over een afwasmachine, oven, magnetron en Nespresso koffiemachine. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. Op het terras is terrasmeubilair en ligstoelen om heerlijk te genieten van de ondergaande zon!
Het gebruik van Wifi kost u helemaal niets en u kunt uw auto op de openbare parkeerplaats parkeren, dit is vijf minuten lopen. Via de receptie kunt u voor uw ontbijt heerlijke versje broodjes bestellen.

Dit Roompot Beach Villa's Hoek van Holland 4-6 persoons strandhuis 4-6-personen is een perfecte basis voor een heerlijk weekendje weg of een langere strandvakantie. Wij heten u van harte welkom in Hoek van Holland in de provincie Zuid Holland, met voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en te genieten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht