Vakantiehuis Hoek: Noordiek Chalet voor 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Hoek), Vakantiehuizen Nederland
Park
Oostappen Vakantiepark Marina Beach Hoek Zeeland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig 4 pers. Noordiek Chalet op Oostappen Vakantiepark Marina Beach in Hoek, Zeeland

Aan de Braakmankreek vlakbij bij de Westerschelde prachtige vakantiewoningen voor 4-6 personen te huur op het Oostappen Vakantiepark Marina Beach in Hoek, Zeeland. Familiepark met waterplas, ligweide en veel watersportfaciliteiten.

Het Oostappen Vakantiepark Marina Beach Noordiek Chalet voor 4-personen heeft een eigen terras met tuinmeubilair en parasol. Het gezellig ingerichte chalet met woon- en zitgedeelte heeft een prachtig uitzicht, de open keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. In de badkamer is het toilet, een douche en wastafel. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. U kunt voor de kleintjes een kinderstoel -box en -badje huren.
Er zijn verschillende types vakantiewoningen op dit vakantiepark. Kijk u even op de site voor eventueel andere types.

Het park Marina Beach

Bent u te gast in deze Oostappen Vakantiepark Marina Beach Noordiek Chalet voor 4-personen dan zullen uw kinderen lekker genieten van alle faciliteiten op het park. Er zijn verschillende speeltoestellen, een airtrampoline, en ook in het water een glijbaan. Er zijn diverse sportfaciliteiten op het park bijvoorbeeld tennisbanen en sportvelden.
Als het weer een beetje tegenzit dan kunt u als gast van dit vakantiepark Marina Beach ook gratis gebruik maken van het prachtige subtropische zwemparadijs Aquadome Scheldorado met een golfslagbad en grote waterglijbaan. Voor binnen is er nog meer vermaak zoals de indoor speeltuin, een midgetgolfbaan en klimwand. Even tijd voor een lekker ijsje, dat kan in de ijssalon. In de schoolvakanties zorgen de mensen van het animatieteam voor veel vertier zoals knutselochtend, een kinderbingo, voetbalwedstrijdjes en s' avonds is het showtime.
U hoeft niet te koken tijdens uw vakantie want in het familierestaurant kunt u heerlijk dineren of wat dacht u van een lekkere pannenkoek? Voor al uw boodschappen kunt u terecht in de supermarkt op het park, hier haalt u natuurlijk ook de verse broodjes voor het ontbijt. Dit vakantiepark is bij uitstek geschikt voor waterliefhebbers, lekker ronddobberen op de plas of surfen, het kan allemaal. Er zijn boten te huur op het park en in de jachthaven is een trailerhelling, u kunt dus ook uw eigen boot meenemen.

De omgeving van het vakantiepark

In de natuurrijke omgeving van het park kunt u een prachtige fietstocht maken met de hele familie, fietsen zijn te huur op het park. Een prachtig natuurgebied met vogelpark ligt nabij dit vakantiepark. Verken de knusse dorpjes in de omgeving met de gezellige avondmarkten. Vlakbij ligt de prachtige historische stad Gent in België, beslist de moeite waard om deze stad te verkennen.

Wij nodigen u van harte uit met de hele familie te genieten van een heerlijke vakantie in dit gezellige Oostappen Vakantiepark Marina Beach Noordiek Chalet voor 4-personen in Hoek in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht