Vakantiehuis Hoek: Bungalow Marina Beach voor 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Hoek), Vakantiehuizen Nederland
Park
Oostappen Vakantiepark Marina Beach Hoek Zeeland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige 6 pers. Bungalow Marina Beach op Oostappen Vakantiepark Marina Beach in Hoek, Zeeland

Aan de Braakmankreek vlakbij bij de Westerschelde prachtige vakantiewoningen voor 4-6 personen te huur op het Oostappenvakantiepark Marina Beach in Hoek, Zeeland. Familiepark met waterplas, ligweide en veel watersportfaciliteiten.

Deze vrijstaande Oostappen Vakantiepark Marina Beach Bungalow Marina Beach voor 6-personen is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien, de gezellige woonkamer heeft een zit- en eethoek en TV. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een stapelbed. Buiten op het terras kunt u gebruik maken van tuinmeubilair en parasol. U kunt voor de kleintjes een kinderbed -stoel -box en -badje huren.
Er zijn verschillende types vakantiewoningen op dit vakantiepark. Kijk u even op de site voor eventueel andere types.

Op het park

Als gast in deze Oostappen Vakantiepark Marina Beach Bungalow Marina Beach voor 6-personen kunt u en uw familie gebruik maken van de diverse sportfaciliteiten op dit park. Er zijn tennisbanen, sportvelden en voor de kleintjes diversen speeltoestellen, ook bij de waterplas is van alles te beleven. Als het weer een beetje tegenzit dan is er binnen ook voldoende vermaak in de indoor speeltuin, de midgetgolfbaan of op de airtrampoline. In de schoolvakanties zorgt een professioneel animatieteam voor veel vertier zoals een kinderbingo, schminken en knutselen. Mocht u een dagje willen zwemmen dan kunt u gratis toegang krijgen tot het fantastische zwemparadijs Aquadome Scheldorado met een waterglijbaan en een golfbad. Bij de ijssalon kunt u een lekker ijsje halen, en heerlijk dineren kunt in het familierestaurant op het park. De verse broodjes voor het ontbijt haalt in de supermarkt op het park. Dit vakantiepark is uitermate geschikt voor watersporters, lekker surfen of ronddobberen op de plas, er zijn boten te huur op het park en in de jachthaven is een trailerhelling, u zou uw eigen boot ook kunnen meenemen.

De omgeving van het vakantiepark

In de natuurrijke omgeving van het park kunt u met de hele familie een prachtige fietstocht maken, fietsen zijn te huur op het park. Aan het park grenst een prachtig natuurgebied met vogelpark. Verken de knusse dorpjes in de omgeving met de gezellige avondmarkten. Breng ook een bezoek aan de prachtige historische stad Gent in Belgie, het is vlakbij en beslist de moeite waard!

Met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in dit ruime Oostappen Vakantiepark Marina Beach Bungalow Marina Beach voor 6-personen.
Wij nodigen u van harte uit. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht