Vakantiehuis Herpen: Bungalow type Maashoeve 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Herpen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Herpen, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige bungalow voor 4 personen op Summio Bungalowpark Herperduin in Herpen, Noord-Brabant, Nederland.

Vlakbij een natuurgebied met zandverstuivingen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 20 personen op Summio Bungalowpark Herperduin in Herpen, Noord-Brabant, Nederland. Familiepark met overdekt zwembad.

Deze knusse Summio Bungalowpark Herperduin Bungalow type Maashoeve 4-personen heeft een woonkamer met tv, openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. In de open keuken een eethoek, afwasmachine, combimagnetron, koffiepadapparaat en een waterkoker. Twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel, apart toilet. Het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten op dit vakantiepark in Noord-Brabant

Als gast in deze Summio Bungalowpark Herperduin Bungalow type Maashoeve 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten; voor de kinderen een is er een speeltuin, tafeltennistafel, sport- speel- en voetbalveld. In het overdekte buitenzwembad is het lekker zwemmen en spetteren kan in het apart peuterbad. Op de grote zonneweide kunt u lekker zonnen. Vandaag geen zin aan koken? Er is voor de snelle hap een afhaalservice of kiest u voor een lekkere pannenkoek in het restaurant? Verder is een minishop, wasserette, skelterverhuur en de dagelijkse verse broodjes voor het ontbijt kunt u bij de broodjes service bestellen.

De omgeving van Bungalowpark Herperduin in Herpen

Op dit mooie familiepark tijdens een verblijf in Summio Bungalowpark Herperduin Bungalow type Maashoeve 4-personen heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in het natuurgebied Herperduin met zandverstuivingen en vennen. Beklim ook even de uitkijktoren. Bezoek de historische vestingstadjes Ravenstein en Grave. Voor de kinderen is een dagje dierenpark Zie-ZOO in Volkel erg leuk. Ook het Avonturenpad Docus de Das in het natuurgebied De Maashorst is reuze spannend. Er zijn in de omgeving voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten, u kunt fietsen (ook elektrische) huren op het park. De gezellige stad Nijmegen is een prima uitgangspunt om een dagje te winkelen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalow op Summio Bungalowpark Herperduin in Herpen, Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht