Vakantiehuis Herpen: Bungalow type Bosvilla de Luxe 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Herpen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Herpen, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande bungalow voor 8 personen op Summio Bungalowpark Herperduin in Herpen, Noord-Brabant, Nederland.

Vlakbij een natuurgebied met zandverstuivingen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 20 personen op Summio Bungalowpark Herperduin in Herpen, Noord-Brabant, Nederland. Familiepark met overdekt zwembad.

Deze gerestylde Summio Bungalowpark Herperduin Bungalow type Bosvilla 8 de Luxe 8-personen heeft in de woonkamer vloerverwarming en een flatscreen tv. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. op de 1ste verdieping een twee persoons slaapkamers en badkamer met douche en toilet. In de kelderverdieping drie 2-persoonsslaapkamers  waarvan één met badkamer ensuite met douche en toilet. Extra badkamer met infraroodsauna. Apart toilet. Buiten een terras met tuinmeubilair. U kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Wat zijn de faciliteiten op het vakantiepark in Herpen

Als gast in deze Summio Bungalowpark Herperduin Bungalow type Bosvilla 8 de Luxe 8-personen is er op het park en in de omgeving voldoende te beleven. Het park heeft een overdekt zwembad met apart peuterbad en voor de zonaanbidders een grote zonneweide. De kinderen kunnen lekker spelen op het speel- of voetbalveld en er is een tafeltennistafel en speeltuin. Verder op het park nog een wasserette en en minimarkt. Geen zin aan koken? Haal een snelle hap bij de afhaalservice of een lekkere pannenkoek bij het pannenkoekrestaurant. Uw dagelijkse verse broodjes voor het ontbijt kunt u bestelen bij de broodjesservice.

De omgeving van dit bungalowpark in Noord-Brabat

Niemand hoeft zich te vervelen op dit bungalowpark. Wat zullen de herinneringen fijn zijn na een verblijf in deze Summio Bungalowpark Herperduin Bungalow type Bosvilla 8 de Luxe 8-personen. Heerlijk een dagje dierenpark Zie-ZOO in Volkel, of naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De kinderen zullen het prachtig vinden. Lekker ontspannen in het prachtige natuurgebied Herperduin met zandverstuivingen en vennen. Bezoek ook de uitkijktoren. De historische vestingstadjes Ravenstein en Grave mogen niet op het programma ontbreken. Op het park zijn fietsen (ook elektrische) te huur dus een prachtige fietstocht kan ook. Een dagje shoppen of een terrasje pakken kan in Nijmegen.

Laat de dagelijkse drukte achter u en kom tot rust op de familiepark Summio Bungalowpark Herperduin in Herpen. Wij verwelkomen u graag. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht