Vakantiehuis Herpen: Bungalow type Bosvilla 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Herpen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Herpen, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse bungalow voor 6 personen op Summio Bungalowpark Herperduin, Noord-Brabant, Nederland.

Vlakbij een natuurgebied met zandverstuivingen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 20 personen op Summio Bungalowpark Herperduin in Herpen, Noord-Brabant, Nederland. Familiepark met overdekt zwembad.

Deze midden in de natuur gelegen Summio Bungalowpark Herperduin Villa type Bosvilla 6-personen heeft een woonkamer met vloerverwarming, flatscreen tv en open haard. In de keuken een afwasmachine, combimagnetron, oven, koffieapparaat en een waterkoker. Badkamer met douche, wastafel en apart toilet. Boven een 2-persoonsslaapkamer. In de kelderverdieping twee 2-persoonsslaapkamers. U kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Summio Bungalowpark Herperduin in Herpen

Als gast in deze Summio Bungalowpark Herperduin Villa type Bosvilla 6-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur vlakbij natuurgebied Herperduin. Voor de kinderen is er een tafeltennistafel, speeltuin en een sport- speel- en voetbalveld. Is het warm dan op naar het zwembad met apart peuterbad en grote ligweide. Verder is er een minimarkt, wasserette, afhaalservice en broodjesservice. Geniet s' avonds van een overheerlijke pannenkoek in het restaurant op het park.

De omgeving van dit vakantiepark in Noord-Brabant

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn zandverstuivingen en vennen, dus lekker ravotten met de kinderen. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten, er zijn fietsen (ook elektrische) huren op het park. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje dierenpark Zie-ZOO in Volkel. Bezoek ook even de historische stadjes Ravenstein en Grave. In Nijmegen of Den Bosch kunt u vast slagen voor een leuk cadeautje voor de achterblijvers.

Deze knusse Summio Bungalowpark Herperduin Villa type Bosvilla 6-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit prachtige Summio Bungalowpark Herperduin in de provincie Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht