Vakantiehuis Herkingen: Bungalow type 7B 7-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Herkingen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Park Zeedijk Herkingen Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 7 personen op Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen, Zuid-Holland, Nederland.

Vlakbij het Grevelingenmeer vakantiewoningen voor 2 tot 7 personen te huur op Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen, Zuid-Holland. Kleinschalig vakantiepark naast een natuurgebied.

Deze gelijkvloerse Summio Vakantiepark Zeedijk Bungalow type 7B 7-personen heeft een gezellig ingerichte woonkamer met smart-tv, sfeerhaard en schuifdeur naar het terras. In de keuken een combimagnetron, afwasmachine, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en koffieapparaat voor Nespresso cups. Apart toilet. Extra ruimte met wasmachine en wasdroger. Drie slaapkamers waarvan één met drie 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Summio Vakantiepark Zeedijk, vakantiepark vlakbij het Grevelingenmeer

Dit kleinschalige vakantiepark ligt rustig gelegen vlakbij een natuurgebied. Als u als rustliefhebber een verblijf heeft geboekt in deze Summio Vakantiepark Zeedijk Bungalow type 7B 7-personen heeft u een uitstekende keus gemaakt. Op het park kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen en als gast mag u gratis gebruik maken van het zwembad 't Zuiderdiep in Stellendam. Voor de kinderen is er een speeltuin.

De omgeving van Herkingen

In de omgeving van deze Summio Vakantiepark Zeedijk Bungalow type 7B 7-personen is er altijd wat te beleven. Voor de kinderen is een dagje Deltapark Neeltje Jans een goede tip, leuk om de zeehonden- en zeeleeuwenvoorstellingen te bekijken of de Walvis Expo te bezoeken. In Nieuwe Tonge is het faunapark Flakkee leuk, hier zijn verschillende dieren te spotten. Een bezoek aan het zeehondenopvangcentrum is ook de moeite waard. Wilt u de watersport beoefenen zoals zeilen, surfen of suppen? Dat kan op het vlakbij gelegen Grevelingenmeer. Rond de Oosterschelde kunt u mosselen of oesters rapen of zeehonden en bruinvissen spotten.

Kortom er is van alles te beleven in deze omgeving. Geniet van een top vakantie rond de Zuid-Hollandse wateren. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht