Vakantiehuis Herkingen: Bungalow type 6B 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Herkingen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Park Zeedijk Herkingen Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen, Zuid-Holland, Nederland.

Vlakbij het Grevelingenmeer vakantiewoningen voor 2 tot 7 personen te huur op Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen, Zuid-Holland. Kleinschalig vakantiepark naast een natuurgebied.

Deze vrijstaande Summio Vakantiepark Zeedijk Bungalow type 6B 6-personen ligt rustig gelegen en heeft een moderne inrichting. In de woonkamer een smart-tv en sfeerhaard. De keuken is voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en koffieapparaat voor Nespresso cups. Twee persoons slaapkamer met badkamer. Apart toilet. Extra ruimte met wasmachine en wasdroger. Twee 2-persoons slaapkamers. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Met voorkeur zijn er een aantal extra's bij te boeken, zoals een tuinomheining en/of zonnebedden. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan maar niet in alle bungalows.

Faciliteiten Summio Vakantiepark Zeedijk in Zuid-Holland

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Summio Vakantiepark Zeedijk Bungalow type 6B 6-personen kunt u genieten van de prachtige ligging. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen.
Als gast heeft u ook gratis toegang tot het zwembad 't Zuiderdiep in Stellendam. Op dit vakantiepark zijn ook fietsen te huur om hiermee de omgeving te verkennen.

Wat is er in de omgeving van Herkingen te doen?

In de omgeving van deze Summio Vakantiepark Zeedijk Bungalow type 6B 6-personen kunt u kiezen uit leuke uitstapjes. Voor de kinderen is het Deltapark Neeltje Jans een ware belevenis, met zeehondenvoorstellingen, waterspeelplaatsen, een orkaanmachine en Walvis Expo. Bij het vlakbij gelegen Grevelingenmeer zijn er mogelijkheden om te surfen en te suppen. Bezoek het zeehondenopvangcentrum A Seal en bij het faunapark Flakkee in Nieuwe Tonge zijn verschillende dieren te spotten. Iets verder is de havenstadstad Rotterdam voor een rondvaarttocht of gewoon even shoppen.

In dit gebied in de buurt van Summio Vakantiepark Zeedijk kunt u genieten van een heerlijke ontspannende vakantie in Zuid-Holland. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht