Vakantiehuis Herkingen: Bungalow type 4C 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Herkingen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Park Zeedijk Herkingen Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande vakantiebungalow voor 4 personen op Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen, Zuid-Holland, Nederland.

Vlakbij het Grevelingenmeer vakantiewoningen voor 2 tot 7 personen te huur op Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen, Zuid-Holland. Kleinschalig vakantiepark naast een natuurgebied.

Deze gelijkvloerse Summio Vakantiepark Zeedijk Bungalow type 4C 4-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met smart-tv, sfeerhaard en schuifdeur naar het terras. De keuken is voorzien van een afwasmachine, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, koffiebonenapparaat en een combimagnetron. In de hal een toilet en wasruimte met wasmachine en wasdroger. Twee 2-persoons slaapkamers allebei met badkamer met douche en wastafel. Tuin met terras en tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle bungalows.

Over Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Summio Vakantiepark Zeedijk Bungalow type 4C 4-personen zult u genieten van de locatie, vlakbij een meer en natuurgebied. Voor de kinderen is er een speeltuin. Om de omgeving te verkennen kunt u fietsen huren op het park. Als gast heeft u ook gratis toegang tot het zwembad 't Zuiderdiep in Stellendam.

Wat is er in de omgeving van Herkingen te beleven?

De omgeving van dit Summio Vakantiepark Zeedijk Bungalow type 4C 4-personen leent zich uitstekend voor een leuke uitstapjes. Zo vlakbij het Grevelingenmeer is er de mogelijkheid om te surfen of te suppen. Bezoek ook het zeehondenopvangcentrum A Seal in Stellendam. Natuurlijk gaat u ook het Deltapark Neeltje Jans bezoeken, leuk voor de kinderen met zeehondenvoorstellingen en de Walvis Expo. In het faunapark Flakkee in Nieuwe Tonge zijn allerlei dieren te spotten. Ook is het een optie om de havenstad Rotterdam te bezoeken voor een rondvaart, lekker shoppen of een terrasje pakken.

In dit Summio Vakantiepark Zeedijk kunt u genieten van een heerlijk relaxte vakantie in Zuid-Holland en uitgerust terugkomen van uw welverdiende vakantie! Wij heten u van harte welkom. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht