Vakantiehuis Hellevoetsluis: Vakantiewoning type Quadrato 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Hellevoetsluis), Vakantiehuizen Nederland
Park
Resort Citta Romana Hellevoetsluis Zuid-Holland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse vakantiewoning voor 4 personen te huur op Resort Citta Romana in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland.

In een prachtige omgeving aan het strand van het Haringvliet luxe vakantiewoningen voor 4 tot 10-personen te huur op Resort Canna Romana in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland. Vakantiepark met eigen strand en overdekt zwembad.

Deze vrijstaande Vakantiewoning Resort Citta Romana type Quadrato 4-personen is geheel gelijkvloers en beschikt over een entree met toilet en een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, oven, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn in deze vakantiewoning drie slaapkamers, een 2 persoonskamer en twee 1 persoonsslaapkamers. Badkamer met wastafel, ligbad en toilet. In de berging zijn strijkvoorzieningen, een wasmachine, wasdroger en een extra koel-vriescombinatie. Ruime tuin met terras en tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi en voor uw gemak zijn de bedden al voor u opgemaakt bij aankomst. Huisdieren zijn toegestaan.

Resort Citta Romana

U kunt op dit resort gebruik maken van het overdekte zwembad met kinderbad en sauna. Dit resort is prachtig gelegen aan het Haringvliet met zandstrand, er zijn verschillende watersporten te beoefenen maar ook wandelen of fietsen is een optie. Fietsverhuur, ook elektrisch, op park is mogelijk. Verder is er voor de kinderen een speeltuin en een kleine supermarkt. Op het resort zijn verschillende arrangementen te reserveren zoals bij de schoonheids- of massagesalon, kijkt u hiervoor op de site. Bij restaurant Duinhoek kunt u heerlijk genieten van uw lunch of diner op het buitenterras aan het water. Ontbijten kan buiten de deur in het restaurant maar ook het laten bezorgen bij uw vakantiewoning is geen probleem.

Wat is er in de omgeving van het resort te doen

In de omgeving van het resort kunt u als gast van deze Vakantiewoning Resort Citta Romana type Quadrato 4-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes in deze waterrijke omgeving. Geniet van de prachtige natuur van het Haringvliet of bezoek de leuke historische stadjes zoals Brielle en Middelburg. Zeehonden spotten, ga naar het familiepark Neeltje Jans met de Deltawerken en zeehondenshows. Een dagje shoppen in Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar! 

U kunt in deze knusse Vakantiewoning Resort Citta Romana type Quadrato 4-personen genieten van een fijne vakantie aan het Haringvliet in Hellevoetsluis. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht