Vakantiehuis Hellevoetsluis: Vakantiewoning type Canna Palustre 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Hellevoetsluis), Vakantiehuizen Nederland
Park
Resort Citta Romana Hellevoetsluis Zuid-Holland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiewoning voor 6 personen te huur op Resort Citta Romana in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland.

In een prachtige omgeving aan het strand van het Haringvliet luxe vakantiewoningen voor 4 tot 10-personen te huur op Resort Canna Romana in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland. Vakantiepark met eigen strand en overdekt zwembad.

Deze vrijstaande luxe Vakantiewoning Resort Citta Romana type Canna Palustre 6-personen beschikt over een entree met toilet en smaakvol ingerichte L-vormige woonkamer met open keuken. In deze keuken is alles wat u nodig heeft zoals een afwasmachine, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Op de eerste verdieping drie slaapkamers, badkamer met douche/bad, wastafel en toilet. In de berging een wasmachine met wasdroger, strijkvoorzieningen en een extra koel-vriescombinatie. Ruime tuin met terras en tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi en als extra service zijn de bedden al voor u opgemaakt bij aankomst. Er zijn twee huisdieren toegestaan.

Resort Citta Romana

Dit resort is prachtig gelegen direct aan het Haringvliet en ligt vlakbij het zandstrand. U kunt gebruik maken van het overdekte zwembad met kinderbad en sauna. Op het resort zijn ook verschillende arrangement te reserveren, kijkt u hiervoor op de site. Verder is er een schoonheids- en massagesalon, kleine supermarkt en voor de kinderen een speeltuin. Bij restaurant Duinhoek kunt u, ook op het buitenterras, heerlijk lunchen of dineren, een pizza of pannenkoeken is een optie. Het ontbijt kunt u gebruiken in het restaurant of u kunt het laten bezorgen bij uw vakantiewoning.

Uitstapjes in de omgeving van het resort

In de omgeving van het resort kunt u als gast van deze Vakantiewoning Resort Citta Romana type Canna Palustre 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes in deze waterrijke omgeving. Geniet van de prachtige natuur van het Haringvliet of bezoek de leuke historische stadjes zoals Brielle en Middelburg. Bezoek ook het familiepark Neeltje Jans met de Deltawerken, zeehondenshows en aquarium. Bij de receptie kunt u fietsen huren, vraag even naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze luxe Vakantiewoning Resort Citta Romana type Canna Palustre 6-personen genieten van een super vakantie aan het Haringvliet in Hellevoetsluis. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht