Vakantiehuis Hellevoetsluis: Chalet type Pavilion 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Hellevoetsluis), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij het Haringvliet luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland. Familiepark vlakbij strand en veel kinderfaciliteiten. 

Dit gezellige EuroParcs Poort van Zeeland Chalet type Pavilion 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met in de open keuken een afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en koel-vriescombinatie. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden of 1 slaapkamer met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Het gebruik van Wifi is gratis!

Op vakantiepark EuroParcs Poort van Zeeland

Dit knusse EuroParcs Poort van Zeeland Chalet type Pavilion 4-personen ligt aan het Haringvliet, dus een geweldige locatie voor watersportliefhebbers! Lekker naar het strand of een bootje huren voor een tochtje op het Haringvliet, het kan er allemaal! In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke spelactiviteiten. Voor kinderen is er een indoor speelparadijs, het Aventuredome, hier kan je eindeloos klimmen en klauteren en zelfs lasergamen is mogelijk. Voor uw dagelijkse boodschappen is er een supermarkt, en in het restaurant Friends 'n Bites kunt je lekker lunchen of dineren. Voor een snelle hap kunt u terecht in het gezellige Take Away restaurant Taste & More.

De omgeving van het park

In dit EuroParcs Poort van Zeeland Chalet type Pavilion 4-personen kunt u genieten van de vele uitstapjes in de omgeving, en vlakbij de haven en het historische centrum van Hellevoetsluis. Maak ook een bezoek aan de gezellige plaatsjes Brielle en de hoofdstad van Zeeland; Middelburg. Ook een dagje naar het Deltapark Neeltje Jans is meer dan de moeite waard!
Bij de receptie kun je fietsen huren en vraag hier even naar de folders van de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

In de prachtige provincie Zuid-Holland is het samen genieten van een top vakantie aan het Haringvliet. Wij heten U van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht