Vakantiehuis Hellevoetsluis: Chalet type Hackfort 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Hellevoetsluis), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij het Haringvliet luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland. Familiepark vlakbij strand en met veel kinderfaciliteiten. 

Dit prachtige EuroParcs Poort van Zeeland Chalet type Hackfort 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen voor veel lichtinval. In de open keuken is een koelkast, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Er zijn drie slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche en wastafel. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Over vakantiepark EuroParcs Poort van Zeeland

Als strandliefhebber is dit vakantiepark vlakbij het Haringvliet een uitstekende locatie! Op het park zijn boten te huur en kunt u er fietsen huren. Voor kinderen is er voldoende te beleven zoals een super cool indoor speelparadijs Aventuredome, speeltuin en speeltoestellen. Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. In restaurant Friends 'n Bites met groot terras kunt u genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner. Voor uw dagelijks boodschappen is er een supermarkt op het park. Voor een snelle hap kunt u terecht bij het Family Take Away Restaurant.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit EuroParcs Poort van Zeeland Chalet type Hackfort 6-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor de vele uitstapjes in deze bos en waterrijke omgeving. Geniet van de prachtige natuur van het Haringvliet of bezoek de leuke historische stadjes zoals Brielle en Middelburg. Maar bezoek ook het familiepark Neeltje Jans met de Deltawerken, zeehondenshows en aquarium. 
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In dit gezellige EuroParcs Poort van Zeeland Chalet type Hackfort 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Zuid-Holland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht