Vakantiehuis Hellevoetsluis: Chalet type De Duinpan 12-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Hellevoetsluis), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 12
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim chalet voor 12 personen te huur op EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij het Haringvliet luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland. Familiepark vlakbij strand en veel kinderfaciliteiten. 

Dit ruime EuroParcs Poort van Zeeland Chalet type De Duinpan 12-personen is een uitstekende keuze om samen met uw familie vakantie te vieren! Het chalet heeft een ruime woonkamer, een aparte keuken met grote eethoek en is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine en twee koel-vriescombinaties, koffiezetapparaten en waterkokers. Er zijn zes slaapkamers waarvan twee met stapelbed. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van Wifi is gratis!

Park EuroParcs Poort van Zeeland

Dit EuroParcs Poort van Zeeland Chalet type De Duinpan 12-personen is gelegen aan het Haringvliet, dus een prima locatie voor watersportliefhebbers! Lekker naar het strand of een paar bootjes huren en met de hele familie het water op, het kan er allemaal! Voor de kinderen is er veel vertier zoals het indoor speelparadijs het Adventuredome met de mogelijkheid om te lasergamen. In de schoolvakanties kunnen de kinderen zich prima vermaken samen met het animatieteam die zorgen voor leuke spelactiviteiten. Met de hele familie uit eten? Dat kan in het gezellige restaurant Friends 'n Bites. Bij het Familie Take Away restaurant Taste & More kunt u terecht voor een lekker patatje met. De dagelijkse boodschappen haalt u bij de supermarkt op het park.

Hellevoetsluis en omgeving

Het EuroParcs Poort van Zeeland Chalet type De Duinpan 12-personen ligt vlakbij de haven van het historische plaatsje Hellevoetsluis. Het strand is op loopafstand en u kunt genieten van de vele uitstapjes in de omgeving zoals de gezellige plaatsjes Brielle en de hoofdstad van Zeeland; Middelburg. Ook de moeite waard is een dagje uit naar het Deltapark Neeltje Jans met zeehondenshows en walvisexpositie. Neem ook zwemkleding mee voor de Aquaslash.
Bij de receptie kun je fietsen huren en is er informatie over de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

Hoe fijn zullen de herinneringen zijn om met de hele familie hier uw vakantie te vieren in dit prachtige chalet op EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis! Wij heten U van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht