Vakantiehuis Hellendoorn: Villa type Wilgenhaege Wellness voor 14-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Hellendoorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiepark Hof van Salland Hellendoorn Overijssel
Personen
Maximaal 14
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe Villa type Wilgenhaege Wellness voor 14-personen op Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn

Luxe vakantievilla's voor 2- 14 personen te huur op Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn vlakbij het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Kleinschalig park met verwarmd buitenzwembad.

Deze Vakantiepark Hof van Salland Hellendoorn Villa type Wilgenhaege Wellness voor 14-personen is ruim genoeg om uw hele familie uit te nodigen! De Villa heeft maar liefst 7 slaapkamers waarvan er twee op de begane grond, met elk een badkamer en suite en regendouche of whirlpool. In de gezellige ruime woonkamer met gas open haard is een open keuken en openslaande deuren naar het terras. De keuken is voorzien van een met een combi-oven, afwasmachine, koelkast met aparte vriezer en een 5 pits kookplaat met wokbrander. Op de 1ste etage zijn 5 slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden. Twee badkamers met elk een whirlpool of regendouche, wastafel en toilet. Verder zijn er in deze luxe Villa de volgende faciliteiten aanwezig, extra TV op de een slaapkamer, vloerverwarming. Met voorkeur kunt u deze villa ook reserveren met een sauna, een wasmachine en wasdroger. Uiteraard kunt in deze villa gratis gebruik maken van WiFi.

De omgeving van het park

U kunt op het vakantiepark een fiets huren om met z'n allen de prachtige natuurrijke omgeving te ontdekken. Het park ligt midden in een bosrijke omgeving tussen het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en de rivier de IJssel. Een leuk uitstapje met de kinderen is bijvoorbeeld het natuurmuseum van Piet Bos op de Holterberg. De historische Hanzestad Deventer is vlakbij en ook een bezoekje waard. Voor een dagje winkelen is de stad Zwolle een uitstekende keuze!

Op het park

Uw kinderen kunnen lekker genieten van het verwarmde buiten zwembad of in de speeltuinen. Ook is er tennisbaan om een onderling wedstrijdje te spelen. Geen drukte over boodschappen halen, in het park restaurant de Hazelaer kunt u heerlijk dineren.

Wij willen u hierbij van harte uitnodigen voor een aangenaam verblijf in de Vakantiepark Hof van Salland Hellendoorn Villa type Wilgenhaege Wellness voor 14-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht