Vakantiehuis Hellendoorn: Villa type Wellness Lodge XL voor 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Hellendoorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiepark Hof van Salland Hellendoorn Overijssel
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe Villa type Wellness Lodge XL voor 4-personen op Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn

Luxe vakantievilla's voor 2- 14 personen te huur op Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn vlakbij het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Kleinschalig park met verwarmd buitenzwembad.

Deze Vakantiepark Hof van Salland Hellendoorn Villa type Wellness Lodge XL voor 4-personen heeft veel luxe faciliteiten zoals een traditionele sauna, een regendouche met sunshower en een whirlpool. In de gezellige woonkamer is een open keuken met openslaande deuren naar het terras. De keuken is met een afwasmachine, combimagnetron en koelkast met vriesgedeelte ook van alle gemakken voorzien. Op de 1ste etage zijn 2 slaapkamers met lekkere boxspringbedden. Verder zijn er in deze luxe Villa de volgende faciliteiten aanwezig, extra TV op de slaapkamer, vloerverwarming, een wasmachine en een gashaard in de woonkamer. U kunt in deze villa gratis gebruik maken van WIFI.

In de omgeving

Op dit vakantiepark vlakbij de IJssel kunt u genieten van een welverdiende vakantie. Het park ligt midden in de natuur, u kunt op het park een fiets huren om de prachtige omgeving te verkennen. De omgeving biedt ook tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes zoals een bezoek aan het Natuurdiorama op de Holterberg, en de historische Hanzestad Deventer is niet ver. Liever een dagje winkelen dan is Zwolle een uitstekende keuze!

Op het park

Dit kleinschalige vakantiepark heeft een all-weather tennisbaan waar u heerlijk een balletje kan slaan. Uw kinderen kunnen lekker zwemmen in het verwarmde buitenbad, en in de speeltuin. Als u geen zin heeft om te koken kunt u heerlijk dineren bij het restaurant De Hazelaer op het park.

Wij willen u hierbij van harte uitnodigen voor een relax verblijf in de Vakantiepark Hof van Salland Hellendoorn Villa type Wellness XL voor 4-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht