Vakantiehuis Hellendoorn: Villa type Beukelaer Wellness XL voor 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Hellendoorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiepark Hof van Salland Hellendoorn Overijssel
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Wellness Villa type Beukelaer Wellness XL voor 6-personen op Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn Overijssel

Luxe vakantievilla's voor 2- 14 personen te huur op Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn vlakbij het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug. Kleinschalig park met verwarmd buitenzwembad.

Deze luxe villa heeft een ruime woonkamer met gashaard en openslaande deuren naar het terras, de keuken is voorzien van een afwasmachine, combi-oven en koelkast met aparte vriezer. Apart toilet. Slaapkamer met 2-pers. bed, en badkamer en suite. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en badkamer en toilet.
In deze Vakantiepark Hof van Salland Villa type Beukelaer Wellness XL voor 6-personen kunt u heerlijk relaxen in de wellness faciliteiten. De villa heeft op de begane grond een regendouche en sunshower en op de eerste verdieping een whirlpool en traditionele sauna. Verder zijn er in deze luxe Villa de volgende faciliteiten aanwezig, extra TV op de slaapkamer, vloerverwarming, een wasmachine en gratis gebruik van WIFI. Voor buiten beschikken de meeste villa's over een overdekt terras met tuinmeubilair.

In de omgeving

Op dit vakantiepark vlakbij de IJssel kunt u genieten van een welverdiende vakantie. Het park ligt midden in de natuur, u kunt op het park een fiets huren om de prachtige omgeving te verkennen. De omgeving biedt ook tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes zoals een bezoek aan het Natuurdiorama op de Holterberg, en de historische Hanzestad Deventer is niet ver. Liever een dagje winkelen dan is Zwolle een uitstekende keuze!

Op het park

Dit vakantiepark is voorzien van een verwarmd buitenzwembad met ruime zonneweide en een speeltuin. Als gast van deze Vakantiepark Hof van Salland Villa type Beukelaer Wellness XL voor 6-personen kunt u gebruik maken van de all-weather tennisbaan. Na een lange en ontspannen dag hoeft u niet zelf te koken, u kunt heerlijk dineren bij het restaurant De Hazelaer op het park.

Wij nodigen u hierbij van harte uit voor een aangenaam verblijf in de Vakantiepark Hof van Salland Villa type Beukelaer Wellness XL voor 6-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht