Vakantiehuis Hellendoorn: type Wellness Lodge voor 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Hellendoorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiepark Hof van Salland Hellendoorn Overijssel
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe Wellness Lodge voor 2-personen op Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn Overijssel

Luxe vakantievilla's voor 2-14 personen te huur op Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn vlakbij het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug. Kleinschalig park met verwarmd buitenzwembad.

Deze luxe Vakantiepark Hof van Salland type Wellness Lodge voor 2-personen heeft veel faciliteiten op gebied van wellness en een moderne inrichting. In de woonkamer twee heerlijke loungechairs, gas open haard en flatscreen TV, in de open keuken is een afwasmachine, combimagnetron, Illy espresso apparaat en koelkast met intern vriesvak. Apart toilet. De badkamer is luxe te noemen met wastafel, regendouche, sunshower, whirlpool en een sauna. Op de vide een groot 2 pers. bed. (180x210)
Voor buiten kunt u, via de openslaande deuren in de woonkamer, gebruik maken van luxe teakhouten terrasmeubilair. Deze luxe lodge is natuurlijk voorzien van gratis WiFi.

In de omgeving

Dit vakantiepark ligt midden in de natuur vlakbij de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, u kunt fietsen huren op het park om deze natuurrijke omgeving te ontdekken. De omgeving biedt ook tal van andere bezienswaardigheden zoals een bezoek aan het Natuurmuseum Piet Bos op de Holterberg. Liever een dagje winkelen, dan is Zwolle een uitstekende keuze! In de historische Hanzestad Deventer zijn voldoende mogelijkheden voor het uitzoeken van een leuk cadeautje voor de thuisblijvers!

Op het park

Als gast van deze Vakantiepark Hof van Salland type Wellness Lodge voor 2-personen kunt u een balletje slaan op de all-weather tennisbaan. Voor de kinderen heeft dit vakantiepark een verwarmd buitenzwembad met ruime zonneweide en een speeltuin. Een dag actief bezig geweest? U hoeft s 'avonds niet zelf te koken, u kunt heerlijk dineren bij het restaurant De Hazelaer op het park.

Wij nodigen u hierbij van harte uit voor een fantastisch verblijf in de Vakantiepark Hof van Salland type Wellness Lodge voor 2-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht