Vakantiehuis Heerde: Chalet type Anemoon 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Heerde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park De Koerberg Heerde Gelderland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim chalet voor 6-personen te huur op Molecaten Park De Koerberg in Heerde, Gelderland, Nederland.

In de prachtige omgeving midden tussen de Veluwse bossen 2 tot 6-pers. vakantiewoningen te huur op Molecaten Park De Koerberg in Heerde, Gelderland, Nederland. Familiepark met buitenzwembad.

Dit gezellige Molecaten Park De Koerberg Chalet type Anemoon 6-personen is van alle gemakken voorzien: woon kamer met lcd TV, open keuken met afwasmachine, combimagnetron, waterkoker en koffiecupmachine. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en twee met twee 1-pers.bedden. Het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Apart toilet. Badkamer met wastafel en douche. Veranda met tuinmeubilair. en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. In deze bungalow zijn huisdieren, tegen betaling) toegestaan.(max. 2 ) Tijdens uw verblijf kunt u tegen betaling gebruik maken van WiFi. Dit luxe chalet is rookvrij en heeft centrale verwarming.

Het familiepark De Koerberg

Op dit vakantiepark kunt u als gast van het Molecaten Park De Koerberg Chalet type Anemoon 6-personen elke dag genieten van de prachtige natuur in het noorden van de Veluwe. Er zijn verdeeld over het park meerdere speeltuintjes en in de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten zoals knutselen met de schildpadjes Molly en Caatje, naar de schuimparty met veel schuim en gave muziek, maar je kunt ook sporen van dieren zoeken. Het park heeft een eigen bistro Plate en More met bar, terras en kinderspeelhoek. Er is een broodjesservice en krantenverkooppunt. Bij de bowlingbaan Bowlz op het park kunt u gezellig een avondje bowlen.

In de omgeving van het park

Het is genieten in de prachtige omgeving van dit familiepark. Het ligt midden in de bossen met vlakbij het natuurgebied Renderklippen. In dit gebied met heidevelden, naald- en loofbossen kunt u mooie wandel- of fietstochten maken. U kunt fietsen huren bij de receptie. Bezoek de gezellige Hanzestadjes langs de IJssel zoals Hattem waar een bakkerijmuseum is. De kinderen kunnen hier zelf iets bakken. Bij mooi weer is het prima vertoeven aan het Heerderstrand, lekker zwemmen en zonnen midden in het bos! Ook de grote attractieparken zoals Walibi in Biddinghuizen, het Dolfinarium in Harderwijk, of de Apenheul in Apeldoorn liggen niet ver van het park. Kortom uitstapjes voldoende! Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden voor u klaar!

Samen genieten van een heerlijke vakantie in dit gezellige familiepark Molecaten Park De Koerberg chalet type Anemoon 6-personen in de prachtige provincie Gelderland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht