Vakantiehuis Heerde: Bungalow type Goudhaan 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Heerde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park De Koerberg Heerde Gelderland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Bungalow voor 4-personen te huur op Molecaten Park De Koerberg in Heerde, Gelderland, Nederland.

In de prachtige omgeving midden tussen de Veluwse bossen 2 tot 6-pers vakantiewoningen te huur op Molecaten Park De Koerberg in Heerde, Gelderland, Nederland. Familiepark met buitenzwembad.

Deze vernieuwde Molecaten Park De Koerberg Bungalow type Goudhaan 4-personen heeft de volgende indeling: woon-/eetkamer met LCD TV, keuken met gasstel, koelkast, afwasmachine, combimagnetron, koffiecupmachine en waterkoker. Twee slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden. Bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Buiten op het terras aan de voor- en zijkant is er tuinmeubilair en één parasol aanwezig. Huisdieren zijn in deze bungalow toegestaan tegen een vergoeding. (max. 2) Tijdens uw verblijf kunt u tegen betaling gebruik maken van WiFi.

Op vakantiepark De Koerberg

Op dit vakantiepark kunt u als gast van het Molecaten Park De Koerberg Bungalow type Goudhaan 4-personen elke dag genieten van de prachtige natuur. Op het park zijn een speeltuin, trampoline, tafeltennistafel, panna en basketbalveld, volleybalveld en tegen betaling kunt u gebruik maken van de tennisbaan. In de zomer is het verwarmde buitenzwembad met kinderbad en zonneterras geopend. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten zoals knutselen met de schildpadjes Molly en Caatje, maar je kunt ook sporen zoeken, of naar de schuimparty! Verder is er een broodjesservice, snackbar en bij de bistro Plate en More met bar, kinderspeelhoek en terras kunt u genieten van een overheerlijk diner. Een avondje bowlen kan in de gezellige bowlingbaan Bowlz op het park.

De omgeving van Heerde

In de omgeving van dit familiepark is er voldoende te beleven. Een uniek natuurgebied is de Renderklippen met hoogteverschillen en begroeid met heide en dennen, u kunt er mooie wandel- of fietstochten maken. Fietsen zijn te huur bij de receptie. Maak een route langs de rivier de IJssel en bezoek de gezellige Hanzesteden. In het historische vestingstadje Hattem kunt u het bakkerijmuseum bezoeken, de kinderen kunnen er zelf iets bakken. Doepark Nooterhof en Dinoland in Zwolle zijn voor de kinderen ook een belevenis! Maar ook de grote attractieparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk, Walibi in Biddinghuizen of de Apenheul in Apeldoorn liggen niet ver van het park. Kortom uitstapjes voldoende! Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden voor u klaar!

In dit gezellige familiepark Molecaten Park De Koerberg Bungalow type Goudhaan 4-personen zult u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom!

Ga terug naar overzicht