Vakantiehuis Hattem: Bungalow type Veluwe 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Hattem), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park De Leemkule Hattem Gelderland Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime 8-persoons Bungalow te huur op Molecaten Park De Leemkule in Hattem, Gelderland, Nederland.

In een prachtige bosrijke natuurlijke omgeving 2 tot 12 pers. vakantiewoningen te huur op Molecaten Park De Leemkule in Hattem, Gelderland. Familiepark met binnen- en buitenzwembad. 

Deze ruime rookvrije Molecaten Park De Leemkule Bungalow type Veluwe 8-personen heeft een gezellige woonkamer met open haard, TV, CD en DVD-speler. In de open keuken treft u een afwasmachine, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat aan. Twee aparte toiletten. Badkamer met twee wastafels en twee douches. Er zijn vier slaapkamers, waarvan twee met wastafel. Het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Buiten is het terras voorzien van tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi. Eén bungalow van dit type Veluwe 8-personen staat aan de rand van het grote speelveld.

Vakantiepark De Leemkule in Hattem

Dit vakantiepark is gelegen op het noordelijkste puntje van de prachtige Veluwe. Op het park is veel te doen, er is een verwarmd buitenzwembad met apart kinderbad en een binnenzwembad met whirlpool, sauna en Turks Stoombad en ook met apart kinderbad. De kinderen zullen zich prima vermaken op het speelveld met een airtrampoline en speeltoestellen. Verder is er een tafeltennistafel, een adventure midgetgolf en een tennisbaan. De kleintjes kunnen spelen met de dieren in de kinderboerderij. In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig de zorgt voor leuk activiteiten zoals een toffe schuimparty! In het restaurant De Keuken van Caatje met terras kunt u heerlijk genieten van een lekkere lunch of diner. Voor de snelle hap is er een snackbar op het park en ook een kleine supermarkt ontbreekt niet. Bij de receptie is er van alles te huur zoals fietsen, bolderkarren en skelters.

Wat is er toen in de omgeving van De Leemkule in Hattem

Wat zult u met z'n allen genieten van een super vakantie in deze Molecaten Park Bungalow type Veluwe 8-personen. In het prachtige bosrijke gebied met vennen en heidevelden kunt u heerlijke wandelingen maken of ontdek op de fiets dit stukje Veluwe. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de gratis witte fietsen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. In de directie omgeving  is er genoeg te doen zoals bijvoorbeeld de prachtige Hanzesteden, maar bezoek ook het bakkerijmuseum in Hattem, hier kunnen de kinderen zelf iets bakken! Breng een bezoek aan het Paleis 't Loo. De kinderen zullen het Doepark Nooterhof of Dinoland in Zwolle erg leuk vinden. Ook de grote attractieparken zoals Walibi in Biddinghuizen of het Dolfinarium in Harderwijk of liggen niet ver van het park vandaan. Kortom uitstapjes voldoende en voor ieder wat wils!

Wij nodigen u van harte uit in deze gezellige Molecaten Park De Leemkule Bungalow type Veluwe 8-personen in Hattem in de provincie Gelderland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht