Vakantiehuis Hattem: Bungalow type Veluwe 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Hattem), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park De Leemkule Hattem Gelderland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande 6-persoons Bungalow te huur op Molecaten Park De Leemkule in Hattem, Gelderland, Nederland.

In een prachtige bosrijke natuurlijke omgeving 2 tot 12 pers. vakantiewoningen te huur op Molecaten Park De Leemkule in Hattem, Gelderland. Familiepark met binnen- en buitenzwembad. 

Deze prachtige rookvrije Molecaten Park De Leemkule Bungalow type Veluwe 6-personen heeft een woon-/eetkamer met TV, CD en DVD-speler. De open keuken heeft een afwasmachine, combimagnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Drie slaapkamers, waarvan één met wastafel. Het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Buiten is het terras voorzien van tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi.

Het vakantiepark De Leemkule

Dit familiepark ligt op een prachtige locatie midden in de natuur van de Veluwe. Op het park is van alles te beleven, lekker zwemmen in het buitenzwembad met glijbaan en fonteinen, of in het binnenzwembad met apart kinderbad, whirlpool, sauna en Turks Stoombad. De kinderen zich prima vermaken op het speelveld met een airtrampoline en speeltoestellen. Verder is er een tafeltennistafel, een adventure midgetgolf en een tennisbaan. De kleintjes kunnen bij de dierenweide de geitjes en de bokjes voeren. Op het park kunt u bij het restaurant De Keuken van Caatje heerlijk lunchen of dineren. Ook is er een snackbar en een kleine supermarkt aanwezig. Bij de receptie kunt u fietsen, bolderkarren en skelters huren.

De omgeving van het park

Wat zult u genieten van een geweldige vakantie in deze Molecaten Park Bungalow type Veluwe 6-personen. Een prachtig bosrijk gebied in het noorden van de Veluwe, u kunt er een heerlijke wandeling maken of ontdek op de fiets dit veelzijdige gebied met bos, vennen en heidevelden. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de gratis witte fietsen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Verder valt er genoeg te beleven zoals bijvoorbeeld het bakkerijmuseum in Hattem, kinderen mogen er zelf iets bakken! Breng een bezoek aan het Paleis 't Loo of bezoek de Hanzesteden in de omgeving van het park. De kinderen zullen het Doepark Nooterhof of Dinoland in Zwolle erg leuk vinden. Ook de grote attractieparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk, Walibi in Biddinghuizen liggen niet ver rijden. Kortom uitstapjes voldoende en teveel om op te noemen!

Wij nodigen u van harte uit in deze gezellige Molecaten Park De Leemkule Bungalow type Veluwe 6-personen in Hattem in de provincie Gelderland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht