Vakantiehuis Hattem: Bungalow type 't Bos-huus 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Hattem), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Landgoed Molecaten Hattem Gelderland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Bungalow voor 4-personen te huur op Molecaten Park Landgoed Molecaten in Hattem, Gelderland, Nederland.

Aan de rand van de Veluwe 4 pers. Bungalow te huur op het kleinschalige Molecaten Park Landgoed Molecaten in Hattem, Gelderland, Nederland.

Deze Molecaten Park Landgoed Molecaten Bungalow type 't Bos-huus 4-personen heeft de volgende indeling: woon-/eetkamer met LCD TV, keuken met gasstel, koelkast, Senseo, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en één slaapkamer met stapelbed. Het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Buiten op de veranda is er tuinmeubilair aanwezig.  Huisdieren zijn in deze bungalow toegestaan tegen een vergoeding. (max. 2 ) Tijdens uw verblijf kunt u tegen betaling gebruik maken van WiFi.

Op vakantiepark Landgoed Molecaten

Op dit vakantiepark kunt u als gast van het Molecaten Park Landgoed Molecaten Bungalow type 't Bos-huus 4-personen elke dag genieten van de prachtige natuur in het noorden van de Veluwe. Er zijn verdeeld over het park meerdere speeltuintjes en in de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten zoals knutselen met de schildpadjes Molly en Caatje, maar je kunt ook sporen zoeken. Het park heeft een kantine met terras, hier kunt u terecht voor een maaltijd. Er is een broodjesservice en krantenverkooppunt. U kunt gratis gebruik maken van de zwemfaciliteiten van het Molecaten Park De Leemkule (2km) en Molecaten Park De Koerberg(10km).

De omgeving van Hattem

In de omgeving van dit familiepark is er voldoende te beleven. In dit gebied met naald- en loofbossen kunt u mooie wandel- of fietstochten maken. Fietsen zijn te huur bij de receptie. Ga op zoek naar de Mariabeuk, één van de oudste beuken van ons land. Het park ligt vlakbij de IJssel, maak een route langs de rivier en gebruik het pontje om de gezellige Hanzesteden aan de overkant te bezoeken. In het historische vestingstadje Hattem kunt u het  bakkerijmuseum bezoeken, de kinderen kunnen er zelf iets bakken. Doepark Nooterhof en Dinoland in Zwolle zijn voor de kinderen ook een belevenis! Maar ook de grote  attractieparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk, Walibi in Biddinghuizen of de Apenheul in Apeldoorn liggen niet ver van het park. Kortom uitstapjes voldoende! Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden voor u klaar!

In dit gezellige familiepark Molecaten Park Landgoed Molecaten Bungalow type 't Bos-huus 4-personen zult u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom!

Ga terug naar overzicht