Vakantiehuis Hattem: Bungalow type Sprengen 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Hattem), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park De Leemkule Hattem Gelderland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Moderne 4-persoons Bungalow te huur op Molecaten Park De Leemkule in Hattem, Gelderland, Nederland.

In een prachtige bosrijke natuurlijke omgeving 2 tot 12 pers. vakantiewoningen te huur op Molecaten Park De Leemkule in Hattem Gelderland. Familiepark met binnen- en buitenzwembad.

Deze gezellige met riet gedekte Molecaten Park De Leemkule Bungalow type Sprengen 4-personen heeft een woon-/eetkamer met LCD TV, DVD en CD Speler. In de luxe open keuken treft u aan een afwasmachine, combimagnetron, Senseo en waterkoker. Er zijn drie 2-persoons slaapkamers, alle voorzien van dekbedden, het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Deze bungalow heeft centrale verwarming en is rookvrij. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan. De veranda is voorzien van tuinmeubilair. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark

Dit gezellige familiepark Molecaten Park De Leemkule in Hattem ligt op een ideale locatie midden in de Veluwse bossen. Op het park zullen de kinderen zich prima vermaken in het verwarmde buitenzwembad met glijbaan, zonneterras en kinderbad. Het binnenzwembad heeft ook een apart kinderbad en verder een whirlpool, sauna, solarium en Turks stoombad. Op het park ontbreekt natuurlijk de speeltuin met airtrampoline niet. Verder is er een tafeltennistafel en adventure midgetgolf. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten waaronder een te gekke schuimparty! Ook een balletje slaan op de tennisbaan behoort tot de mogelijkheden. Op het park zijn een restaurant 'de Keuken van Caatje', een snackbar en een supermarkt aanwezig. Bij de receptie zijn fietsen, bolderkarren en skelters te huur.

De omgeving

Vervelen hoeft niet bij dit prachtig midden in de natuur gelegen vakantiepark. In de omgeving kunt u mooie wandel- of fietstochten maken. Het park ligt vlakbij de IJssel, maak een route langs de rivier en gebruik het pontje om de gezellige Hanzesteden aan de overkant te bezoeken. Fietsen zijn te huur bij de receptie. Als gast van dit Molecaten Park De Leemkule Bungalow type Sprengen 4-personen kunt een bezoek brengen aan het bakkerijmuseum in Hattem, de kinderen kunnen er zelf iets bakken. Ze zullen ook genieten in het Doepark Nooterhof of Dinoland in Zwolle. De groteĀ  attractieparken liggen niet ver van het park, zoals het Dolfinarium in Harderwijk, Walibi in Biddinghuizen of de Apenheul in Apeldoorn. Kortom uitstapjes voldoende en teveel om op te noemen!

In dit gezellige Molecaten Park De Leemkule Bungalow type Sprenger 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de overweldigende natuur op de Veluwe in de provincie Gelderland! We heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht