Vakantiehuis Hardenberg: Kasteel type de Vijverpoort 10-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Hardenberg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Hardenberg, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe kasteelvilla voor 10 personen te huur op Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg, Overijssel, Nederland.

Op een prachtig kleinschalig vakantiepark met veel voorzieningen vakantiewoningen en chalets voor 2 tot 10-personen te huur op Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg, Overijssel, Nederland. Familiepark met binnen- en buiten zwembad.

Dit prachtige Vakantiepark 't Rheezerwold Kasteel type de Vijverpoort 10-personen is geschikt om met de hele familie te genieten. Het kasteel is gelijkvloers, voorzien van airco met een modern ingerichte woonkamer met schuifpui naar de tuin. Verder in de keuken een afwasmachine, magnetron, Nespressoapparaat, koffiezetapparaat en Quooker heet water kraan. Apart toilet. Vijf slaapkamers, twee badkamers met douche en wastafel en toilet. Ruime tuin met overdekt terras met loungeset, buiten BBQ en hangmat. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het gebruik van WiFi is gratis.

Over vakantiepark 't Rheezerwold

Als gast van dit Vakantiepark 't Rheezerwold Kasteel type de Vijverpoort 10-personen kunt u fietsen en skelters huren voor een mooie tocht in de omgeving. Er is een overdekt zwembad met kleuterbad en 6-persoons Finse sauna. Voor de kinderen zijn er kleinere speeltuintjes en één grote met airtrampoline. In de schoolvakantieperiode zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten. Ook zijn er op het park diverse interactieve speeltoestellen, sportveld met pannaveld. Op de Plaza een brasserie en cafetaria met terras. Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt.

Hardenberg en omgeving

Op Vakantiepark 't Rheezerwold gaat u vast een heerlijke vakantie beleven. Er zijn leuke uitstapjes te maken zoals een mooie wandel- of fietstocht. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje Attractiepark Slagharen of het Avonturenpark Hellendoorn. Natuurlijk bezoekt u ook het gezellige plaatsje Hardenberg om even te winkelen of een terrasje te pakken. Alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving vindt u bij de receptie.

In dit moderne Vakantiepark 't Rheezerwold Kasteel type de Vijverpoort 10-personen kunt u samen met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht