Vakantiehuis Hardenberg: Chalet type Dopheide 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Hardenberg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Hardenberg, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg, Overijssel, Nederland.

Op een prachtig kleinschalig vakantiepark met veel voorzieningen vakantiewoningen en chalets voor 2 tot 10-personen te huur op Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg, Overijssel, Nederland. Familiepark met binnen- en buiten zwembad.

Dit vrijstaande Vakantiepark 't Rheezerwold Chalet type Dopheide 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer. Het gebruik van WiFi gratis. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, Senseo koffieapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten een aparte berging en tuin met terras voorzien van tuinmeubilair. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Vakantiepark 't Rheezerwold

Het park heeft veel faciliteiten zoals een binnenzwembad met apart peuterbad, een 6 persoons Finse sauna en ook een verwarmd buitenzwembad met reuze glijbaan. Voor de kinderen is er een centrale grote speeltuin, maar ook kleinere speeltuintjes en een grote airtrampoline. Het animatieteam verzorgt leuke activiteiten in de schoolvakantieperiodes. Verder zijn er op het park nog interactieve speeltoestellen en sportveld. Verder is er een brasserie, een cafetaria met terras en een supermarkt.

De omgeving van het vakantiepark in Hardenberg

Als gast van dit Vakantiepark 't Rheezerwold Chalet type Dopheide 4-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, het Overijsselse Vechtdal is een prima omgeving om een fijne wandeling of fietstocht te maken. Fietsen en ook skelters zijn te huur op het park. In Hardenberg of Ommen kunt u prima winkelen of een terrasje pakken. Met de kinderen naar Attractiepark Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn is zeker een aanrader. Bij de receptie vindt u meer informatie over de bezienswaardigheden in de buurt.

In dit gezellige Vakantiepark 't Rheezerwold Chalet type Dopheide 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in het Overijsselse landschap in Hardenberg. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht