Vakantiehuis Hardenberg: Chalet type Amber 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Hardenberg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Hardenberg, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 6 personen te huur op Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg, Overijssel, Nederland.

Op een prachtig kleinschalig vakantiepark met veel voorzieningen vakantiewoningen en chalets voor 2 tot 10-personen te huur op Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg, Overijssel, Nederland. Familiepark met binnen- en buiten zwembad.

Dit vrijstaande Vakantiepark 't Rheezerwold Chalet type Amber 6-personen beschikt over een modern ingerichte woonkamer. In de keuken is alles wat u nodig heeft zoals een Senseokoffieapparaat en waterkoker, afwasmachine en combimagnetron. Drie slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. In de tuin een schuurtje en tuinmeubilair met parasol. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. Er zijn helaas geen huisdieren toegestaan.

Op Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg

Op dit park kunt u gebruik maken van veel faciliteiten, bij slecht weer lekker zwemmen in het overdekte binnenbad en bij mooi weer in het verwarmde buitenzwembad met reuzeglijbaan. Er zijn meerdere interactieve speeltoestellen voor de kinderen en een grote speeltuin. Op de sportplaza is een interactieve voetbalmuur en een pannaveld. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke sport- en spelactiviteiten. Lekker eten kan in de brasserie of in het cafetaria binnen of op de overdekte Plaza. Bij de supermarkt op het park kunt u de dagelijkse boodschappen halen.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving kunt u als gast van dit Vakantiepark 't Rheezerwold Chalet type Amber 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Een dagje Attractiepark Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn zal een belevenis voor de kinderen zijn maar ook de prachtige omgeving van het park, het Overijsselse Vechtdal biedt voldoende mogelijkheden voor een wandeling of prachtige fietstocht, pak hierna een terrasje in Hardenberg. Bij de receptie kunt u fietsen en skelters huren, vraag even naar informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in dit gezellige Vakantiepark 't Rheezerwold Chalet type Amber 6-personen genieten van een super vakantie in het Overijsselse Vechtdal in Hardenberg. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht