Vakantiehuis Hapert, Bungalow type 8C 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Hapert), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime 8 pers. Bungalow op Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant.

In een prachtig natuurgebied in de Brabantse Kempen vakantiewoningen voor 4 -10 personen te huur op het vakantiepark Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant. Fantastisch vakantiepark met subtropisch zwemparadijs.

Deze zeer fraai ingerichte Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Bungalow 8C voor 8-personen is van alle gemakken voorzien en heeft een open keuken met afwasmachine, magnetron, Senseo en koffiezetapparaat. In de woonkamer beschikt u over een flatscreen TV en WIFI (tegen betaling). Voor kille avonden kunt u de open haard aansteken. Apart toilet. Vier slaapkamers. Badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. De tweede badkamer is voor zien van een douchecabine. Er is standaard een kinderbed en -stoel aanwezig. Het terras is voorzien van tuinmeubilair en een parasol. Het park is autovrij, u kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Faciliteiten op het park

Als gast in deze Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Bungalow 8C voor 8-personen kunt u genieten van een welverdiende vakantie. Heerlijk spetteren in het subtropische waterparadijs met glijbanen, golfslagbad, stroomversnelling en whirlpool. Op het park zijn veel kinderfaciliteiten zoals een trampoline, kinderboerderij, speeltuin, uitkijktoren, trekvlot, waterfietsen en speeltoestellen. Het hele jaar door is er een recreatieprogramma voor de kinderen aanwezig. Op het park kunt u ook gebruik maken van bowlingbanen, midgetgolf, tennisbaan, Jeu de boules en sportvelden, kortom teveel om op te noemen. Voor een lekkere maaltijd heeft u diverse keuzes zoals een familiebuffetrestaurant een pizzeria of in de bistro. Voor de snelle snack kunt u bij de Beach Snack terecht. Uw verse broodjes voor het ontbijt haalt u in de parkshop.

De omgeving van het vakantiepark

Dit vakantiepark ligt midden in de bossen, u kunt er heerlijk fietsen, deze zijn te huur op het park, of een flinke wandeltocht maken. U zult de kinderen beslist een plezier doen met een dagje naar het attractiepark De Efteling en ook Safaripark de Beekse Bergen is vlakbij. Een dagje naar de stad? In Eindhoven kunt u heerlijk winkelen.

Deze gezellige Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Bungalow 8C voor 8-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten in het gezellige Brabantse land!
Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit fantastische vakantiepark Landal Het Vennenbos in Hapert in de provincie Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht