Vakantiehuis Hapert: Bungalow type 6B2 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Hapert), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Geschakelde 6 pers. Bungalow op Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant

In een prachtig natuurgebied in de Brabantse Kempen vakantiewoningen voor 4 -10 personen te huur op Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant. Fantastisch vakantiepark met subtropisch zwemparadijs.

Deze Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Bungalow type 6B2 6-personen heeft een ruim terras, de woonkamer heeft een open haard, TV, radio, CD-Speler en er is een zit- en eethoek en de open keuken is ingericht met een vaatwasser, 4 pits kookplaat, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met 2 1-persoons bedden en 1 slaapkamer met een stapelbed. Natuurlijk kunt u buiten gebruik maken van tuinmeubilair en parasol. Voor de kleintjes is er standaard een kinderstoel aanwezig in deze bungalow.
Er zijn diverse types vakantiewoningen op dit vakantiepark. U kunt even op de site kijken voor deze andere types.

Vakantiepark Het Vennenbos

In deze Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Bungalow type 6B2 6-personen kunt u genieten van de vele faciliteiten op dit park. Om lekker actief bezig te zijn kunt u gebruik maken van de sportenvelden, een skelter huren, een rondje op de fietscrossbaan of lekker dwalen in het doolhof met uitkijktoren. Op het park is een jeu de boules-, bowling- en midgetgolfbaan. Als gast van deze bungalow kunt u uiteraard ook gebruik maken van het fantastische subtropisch zwemparadijs met golfslagbad, glijbanen, whirlpool en diverse kruidenbaden. Ook binnen is er voldoende vermaak in de indoor speeltuin, er is het hele jaar door een Fun en Entertainmentprogramma met de Bollo Club voor de kleintjes. Het park is van alle gemakken voorzien, er is een bistro, een familierestaurant met buffet, maar ook een ijsje of frietje halen bij de snackbar behoort tot de mogelijkheden. Het park beschikt over een eigen supermarkt voor uw lekkere verse broodjes voor het ontbijt.

De omgeving van het vakantiepark

Het park ligt in een bosrijke omgeving midden in de Brabantse Kempen, op het park zijn fietsen te huur dus gezellig met z'n allen een prachtige fietstocht maken! Er is in de directe omgeving is voldoende te beleven, wat dacht u van een dagje pretpark De Efteling of een dagje op safari naar De Beekse Bergen. Een dagje shoppen kan in de gezellige Brabantse stad Eindhoven.

Wilt u genieten van een van een heerlijke vakantie in deze Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Bungalow type 6B2 6-personen? 
Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit fantastische familiepark in het gezellige Brabantse land. Graag tot ziens!

 

 

Ga terug naar overzicht